Maysadmr User67 Durukusunannesi Durukusunannesi daha 5 haftalık. Dört gün önce öğrendim hamile olduğumu. Haziran ayında ilk bebeğimi düşürdüm. Bu ikinci hamileliğim. İlk gebeliğimde 85 kilo ile hamile kalmıştım. Sonra 3 kilo aldım ve bir türlü veremedim. Bu kadar erken hamile kalmayı beklemiyordum 😌 çok şükür nasip oldu
Boncukgiller003 Miragee bende 44kilo ile hamile kaldım. Şu an beş haftalığım 43.8 düştüm. Bende bı terslik var 😅
busbus35 Boncukgiller003 ilk baş 7 kilo verdm 45 le hamile kaldım altıncı aya kadar verdiğimi aldim snra üstüne kilo aldım üzülme 🙏
FlowerPower Eeezgi tgce_brs bende 112 ile hamile kaldım 120 yim şu an 🙈 36+6 haftalık. Çok şükür sıkıntım olmadı şimdiye kadar - ne tansiyon ne şeker. Allah kolaylığını veriyor.
Almilaaa Boncukgiller003 benim aslında iştahım kendimi bildim bileli yoktur hamileliğimde de hiç aşermem bile olmadı normal yediğim şeylere devam ediyorum
Dilara1503 haziranin25i 59 la hamile kaldım bende 70 kilo olmuşum 23 haftada 🙄 iyiki boyum uzun göstermiyorum galiba zayıflar daha fazla alıyor
Tubiiko Dilara1503 bende öyleyim 14 kilo almışım neredeyse ya 53 kilo ile hamile kaldım 67yim suanda 24.haftadayım korkmaya başladım 🙈
haziranin25i Dilara1503 benim göbek bir anda çıktı valla herkes ne oluyor dedi 😂😂 dediğin gibi biz daha çabuk gösterdik kilomuzu sanırsam 🥴😎
Sidal Maysadmr benim de boyum kısa 1.57 kilom 68 di şeker var guatr var bir türlü zayıflayamadım pandemide sürekli ye yat kilo aldım şuan 70 kiloyum 3 aylık hamileyim doktorum diyet vericek 10 kilodan fazlasını almasak iyidir 🙄
Dilara1503 Tubiiko doktor diyor bana ki hiç durmadan yiyor musun 🙄😀 aslında yok yani bence bünye ile alakalı gayet normal yiyorum 😀
Beyaban Maysadmr 47 kilo ile hamile kaldım 62 kilo ile dogum yaptım şükür 🙏 tekrar 50 kiloya düştüm şuan🙏😊