MinikKoala Maysadmr amaaaaann o kadar da çok degil hiç kafana takma sonrasında veririz inşallah ☺️ Bnde ilk hamileliğimde 84 ile hamile kalmıştım 2 sene sonrasında tam zayıfladım 78 e düştüm derkeeeennn yine hamile kaldım 🤣
imren91 Senayyalcin 3 hafta kadar önce gebelik şekeri çıktı bende. O nedenle tatlıyı , hamur işini kestim. Almıyorum canım . Durdu kilom yerinde.
Merve50 Maysadmr 62 kilo ile hamile kaldım 7 haftalık gebeyim aynı gibiyim tartıda ama aynada kendime bakınca kilo almiş gibi duruyorum 🤦🏻♀️
maria12 gamzelinaz hamur işi tatlı yemeyin canınız istiyorsa da sebze meyve yiyin ben de 4 kilo almıştım son aylar dikkat etsek bile hızlı alabiliyormuşuz ilk 4 ay almasak da olur
Dorukatesinannesi Maysadmr 48 ile hamile kaldım 68 kiloya ulaştım 8 aylık doğum yaptım oğlum şuan 40 günlük ve ben 52 kiloya düştüm 😫
2011iremokan2017 Maysadmr 62 kilo ile hamile kaldım 14 haftalığım 58 buçuk kiloya düştüm bulantılarımdan🙁
ipkklmn 62 ile hamile kaldım 39+6 haftada 79kiloydum ve o gün doğum yaptım 1 gece hastanede kaldım çıkarken 72 kiloydum. 😂 hiiiç takmayın kiloları falan önemli olan evlatlarımızın sağlıklı olması.
Ghkj Maysadmr 52 kilo ile hamile kaldim 21 haftalik oldum ve 56 kiloym ( bebegim 4 kilo olmuş 😲😄 =diye kandiriyorm kendimi )