ayseozi40 73 kilo ile hamile kalmistim 14. Haftaligiz suan 65 kiloyum ve halen devam ediyo kilo vermeler. Bulantilarim halen var kusmakdan kilo alamiyorum😣
-melike- Srhtzlyh benim boyum da 155 73.300 le hamile kaldim benm 80 ni gecmemem lazim ne yapabilirim acaba sadece sebzrmi yesem ne yapsam daha kadin dogumada gitmemisim kac haftslik oldugunu bilmiyorum yeni ogrendim
Deletedmom54 -melike- hayır normal yediğiniz kadar yemeye devam edin zaten kilo almazsınız , gebelikte zayıflamak çok yanlış kilonuzu sabit tutmaya çalışın zaten belli bir haftadan sonra vücut depolamaya yönelik davranıyor ve az da yeseniz kilo alıyorsunuz , kilo alma hakkınızı o döneme saklayın
Srhtzlyh -melike- doktora gittiğinizde bu durumu dillendirin o sizi diyetisyene filan yönlendirir büyük ihtimal. Katı bi diyet uygulamadan normal yeme düzeninden ufak tefek kısmalar yaparak dengelersiniz onun yardımıyla inşallah😊
Deletedmom54 Maysadmr ne yazık ki 57 ile hamile kaldım. şu an 61 kiloyum , 60′ları görmek kabus gibi geliyor 27+3 üm.
gamzelinaz Maysadmr çoğu yorumu okudum. zayıf hamile kalanlara ve hiçe yakın kilo alanlara nasıl imrendim anlatamam. Ben 59 ile hamile oldugumu öğrendim. 11+4teyim ve 3 kilo aldım bile. İlk aylarda kilo öneriliyor 8-11 kg arası alınması en ideali deniliyor ya ben yarıya geldim bile. Gitmiyor yeme isteği benden. Sonumdan cok korkuyorum
maria12 gamzelinaz hamur işi tatlı yemeyin canınız istiyorsa da sebze meyve yiyin ben de 4 kilo almıştım son aylar dikkat etsek bile hızlı alabiliyormuşuz ilk 4 ay almasak da olur
-melike- Srhtzlyh insallah yoksa yerimden kalkamam top gibi olurum herhalde ilk bebiste 67.700 le hamile kaldim sonra 64 indim sonra 82 ile doguma gittim 72.300 le ciktim
aysgl-42 Maysadmr Ben 94 ile kaldım 27 haftalık hamileyim ve henüz 1 kilo dahi almadım bebeğimde çok şükür sağlığı ve kilosu yerinde 🤗 çok takma bence kafana inşallah doğumdan sonra istediğin kadar verirsin
imren91 Senayyalcin 3 hafta kadar önce gebelik şekeri çıktı bende. O nedenle tatlıyı , hamur işini kestim. Almıyorum canım . Durdu kilom yerinde.
Aysesen80 Damlaayz04 canım ilk günler cıvık bi göbeğe sahiptim şu an 10.günğm o göbektr gitti ama karnım cıvık halen🙈 göbeğim hiç yok
Aysesen80 Damlaayz04 benım boyum 172 canım su an 60 geliyosam anca cok cabuk verdim hiç iştahım yok üstelik cocuk da emiyor daha da vercem diye ödüm kopuyor
Bernayben Pandemi başlangıcında yasakların ve evden çalışmamın olduğu zamanlarda 10 kilo almıştım, üzerine bir de hamile kaldım 76 kiloyla. 81 e çıkınca doktorum diyetisyene gönderdi. Şu anda 23 haftalığız, 79 kiloyum.
Serpil20 ebrureyhan ben 63 ile hamile kaldımda bebek 6 haftalıktı şimdi 20 haftalık bebegim 70 kilo oldum ben boyum 1.67 çok mu kilo almısım ben anlamadm 🤦🏼♀️😄