Beety26 NefesDeniz Allah sag salim kucaginiza almagi nasip etsin oncelikle. ben 15 aylik evliyim. Temuzda femara ovitrelle oldum tutmadi bu ay yine femara basladim 3 gundhr iciyorum gunde 2 kez. Tutmada onumuzde yaomayi duwunuyorum tabikide
Ferhaykoo Maysadmr 75 ile hamile kaldim bende kilo verememiştim şimdi daha çok olduk 95 oldukk napıcaz 1 hafta sonra bilemem nasıl ericek bu yağlar 🤭
Cadoloz insan_insan bendd 114 kiloyum ama polikistik over var klomen kullanmama ragmen 3.ayim olmadi malesef 😞
NefesDeniz Beety26 Hiç düşünmenize gerek yok gereksiz stresede girmeyin artık tüp bebek merkezleri oldukça başarılı. Allahım inşallah gönlünüze göre nasip eder tez zamanda hamile kalırsınız.
Aleyna19 Astadavistabeybi son haftalarda çok alınıyor bende 58 kilo ile hamile kaldım şuan 35. Haftamdayım 73 kiloyum 😢
Oglakdorukcum Astadavistabeybi sizi sık görüyorum burda birşey sorcam bunu için post açmak istemedim 29 haftama yarın giriyorum Kasım ayı kontrolum 30 34 haftaları arasını kapsıyor 32 de gitsem birsey farkediyormu Kasım 17 de yani zaten 1 ayım doluyor vutamın ilaçlarım bitiyor ogüne gittimde kaç haftalık onemli mi son aylar ya cunku önemli Bi hafta varmı 30dan sonra
blog49de Bgs bende 16-20 haftalar arasında aşırı hızlı kilo almıştım 😬 20 den sonra düzene girdi yavaşladı kilo alımım 😊
Sltncnb Bgs ay bende 54 le kaldım 17. haftamda 60 kiloydum şimdi 21+5deyiz 65 kiloyum 🙈 yolun sonu ne olacak bilmiyorum 🤰
Handanhandan Yenigebe9 masallah ayniyiz 70 ile hamile kaldim 8 haftadayim benim ikinci hamileligim ilkinde 17 kilo almistim bunda ne kadar alirim cok merak ediyorum
Minik-anne-12 Yenigebe9 76 ile başladım 9 haftalık hamileyim 78 kiloyum inşallah her ay 1 kilo alırım 😄😄
Ugurbocegi9876 Yenigebe9 bnde 73 le başladım ilk 2 ay kilo almadım şuan 33 haftalığım 84 kg yim 11 kilo
Merimex Maysadmr 66 ile kaldım iki kilo verdim mide bulantısı sebebiyle 64 oldum şimdi 15 haftalık bir kilo alarak 65 oldum😅
mavilibisey 58’le kaldım. 13.haftaya yakınım. 2 kilo aldım ama karnım aşırı büyük. Sanki bir şey doldurmuşum gibi, çok komik. İnanmıyor kimse 3 aylık olduğuma 😁
Seval22 Maysadmr 55 ile hamile kaldım 29. Haftamdayım 61 kiloyum 6 kilo aldım doktorum kızdı bu ay 2 kilo almışım diye bidahaki ay 1 kilo almış görcem dedi sizin doktorlar bişey diyormu fazla kilo alanlar
maria12 Seval22 evet benim doktorum da uyarıyor hemen iyi oluyor tabi ben de dikkat ediyorum o uyarınca
Srhtzlyh Maysadmr boyun kaç canım birde kaç haftalık hamilesin. Bazen boya göre de kilon iyi olabiliyor. Ben 155 boyundayım mesela kısa boyluyum. 57 ile hamile kaldım bu kilo benim için zayıf bi kilo değil ideal kilom 50-51 aslında ama inemiyorum oralara orası ayrı😅 şimdi 28+2 olduk 63 kiloyum toplamda 6 kilo aldım gerisi nolur hiç bilmiyorum
-melike- Srhtzlyh benim boyum da 155 73.300 le hamile kaldim benm 80 ni gecmemem lazim ne yapabilirim acaba sadece sebzrmi yesem ne yapsam daha kadin dogumada gitmemisim kac haftslik oldugunu bilmiyorum yeni ogrendim
Arslanmomy Maysadmr kilo bünyeyle de ilgili canım kimi var hic kilo almiyor hatta zayıflıyor kimi var ben de dahil aldikca alıyor 😅 sanmiyorum ki az kilo alanlar yemeden icmeden kestiği için öyle olsun ya da çok alanlarin agzi bos kalmiyor olsun. Kiminin bunyesi kilo yapiyor kiminin ki yapmiyor. Inşallah bebeklerimiz sağlıklı olsun da doğumdan sonra bir şekilde vermeye çalışıcaz😅