Maysadmr Kızlar benim gibi kilolu hamile kalan var mı? 88 kg ile hamile kaldım. Kilo vermek için çok uğraştım ama olmadı. Umarım her şey yolunda gider 🤲🏻
Boncukgiller003 Miragee bende 44kilo ile hamile kaldım. Şu an beş haftalığım 43.8 düştüm. Bende bı terslik var 😅
Pembisanne Miragee ben de 42 ile kaldım 22 deyim 48 kiloyum doğumdan sonra 45 te bırakmayı düşünüyorum
Rumeysa65 gozde_sarisoy bende senin gibi hamile kaldım şuan 30 haftalık olucaz 7 kilo aldım 5.ayımı bitireme kadae sadece 3 kilo almıştım son 4 ayda süt içmeye başladım süt kek süt kek birden 4 kilo aldım ve almaya devam esiyorum çok sağlıklı beslen 😇
Deletedmom550 gozde_sarisoy bende 60 la kaldim 17. Haftamdayim 65 oldum ilerleyen zamanlarda alirsiniz ben niye almiyom diye stres yapyordum ya cocugum niye buyumuyor diyordum cok streslii
Dlnugurlu egekus çok güzel bende 54 le hamile kaldım beslenmesenize nasıl dikkat ettiniz bende fazla almak istemiyorum 🤭
Dilara1503 haziranin25i 59 la hamile kaldım bende 70 kilo olmuşum 23 haftada 🙄 iyiki boyum uzun göstermiyorum galiba zayıflar daha fazla alıyor
Nnur1 haziranin25i ben de 53 ile hamile kalmıştım 78 le doğurdum 🤯 doğumla 15 kilom gitti şimdi 60 kiloyum. 3 kilo daha versem bana yetecek boyum da uzun, 57 çok ideal olacak 😅
NefesDeniz Maysadmr 57 kilo ile hamile kaldım 13 haftalık oldum ikiz bebeklerim hala aynı kilodayım. Ama çok yoğun mide bulantılarım vardı bu hafta azalıyor gibi inşallah
Kardelenyigit 53le gebe kalmıştım doğuma 75le girmiştim,iştah benim değil ben iştahındım🤣öyle bir yemek yeme yoktu 🤪
Melekanne98 Kardelenyigit peki doğum şeklin nasıl oldu canim. Birde bebek çok kilo aldı mi. Çünkü bende baya senin gibiyim. Bu gidişte normal doğum yapamayacam gibi
Ffunda Kardelenyigit aynıyız😁😁 54 kaldım 24. HaftAdayım 65 kılo olmusum doğurana kadar bir 10 kilo daha alırım 😁😁
Laila26 Kardelenyigit aa ayni ben suan:)) peki dogumdan sonra gitti mi kilolar? Ben korse takmayi dusunuyorum
Demircisulee Kardelenyigit bende 53 ile hamile kaldım 26 hafta 60 kiloyum 🙈 verdiniz mi kiloları acaba 😂
-Aysenur- Maysadmr 93 ile kaldim on kilo aldim suanda 39+2 deyim bi sikintim olmadi sukur insallah seninde olmaz
Efsam -Aysenur- bende 93 ile kaldım su an 30 haftaligim ve şükür 4 kilo tek aldım inşallah 8 kilo.ile tamamlarım.
Mahbuss Maysadmr 54 kilo ile hamile kaldım 26 haftalığım 58 59 arasında gidip geliyorum sürekli 😀 karnımda daha yeni yeni belirmeye başladı ama tek ben görüyorum dışardan pek kimse anlamıyor
Rumeysa65 imren91 oo almışsın baya bende 30 hafta 64 kaldım 70 71 kiloda gidip geliyorum son haftalarda daha çok alıcaksın diyolar bakalım nasip
bebekveannesi00 Eeezgi Benle aynısın ve aynı haftalarda bende tam da senin kadar almıştım.51.4 le hamile kaldım.33+5 teyiz.61.4 oldum.
FlowerPower Eeezgi tgce_brs bende 112 ile hamile kaldım 120 yim şu an 🙈 36+6 haftalık. Çok şükür sıkıntım olmadı şimdiye kadar - ne tansiyon ne şeker. Allah kolaylığını veriyor.