Durukusunannesi Maysadmr o zaman kilo şuan için düşüneceğin ennn son şey olsun sağlıcakla kucağına al bebişini 🌸
EsraUmt Maysadmr 57 kilo ile hamile kaldım 35+6 Son 29 00:00 itibariyle son 28 gün kalıyor şu an itibariyle tartıldım 79.600
Dilara1503 Tubiiko yemek için bahanemizin olduğu tek dönem zararlı şeyler yeme de sağlıklı şeyler ye 😅
ipek_aras25 Bende 85 le hamile kaldım 98 le doğuma girdim 10 gün oldu doğum yapalı suan 88 kiloyum sezeryan olmama rağmen çok hızlı kilo verdim
Yenibebekyeniheyecan Maysadmr 59 kilo ile hamile kaldim şuan 77 kiloyum rekor bende galiba kilo almak konusunda
mucizemm_3 Bende 67 kiloyla hamile kaldım şuanda 64 kiloyum 11+3 ama göğüslerim aşırı şişti kıyafetlerim bile dar geliyor göğüsten karnımda çok yumuşadı ve şişti
fulyaaydn Seva_sevaaaa bende aynı durumdan muzdaribm doktorum prilam dr 10 mg ilac verdi kullanıyorum iyi geliyor ancak cok tedirginim zararı olucak diye
Seva_sevaaaa fulyaaydn ben onu kullandım ilk başta iyi oldu sonra bulantım şiddetlenince oda fayda etmedi bende boşdan yere içmedim şuan 15 haftaya girdim artık bulantım kalmadı iştahım açıldı 😍