demioz 58 ile hamile kaldım boyum 1.74 ve toplamda 16 kilo aldım gebeliğim boyunca şimdiyse 66 kiloyum sezaryen oldum 1 ay önce
threestar Maysadmr 65 ile kaldım, 5 kilo verdim ilk aylar su an 66’yım, 1 kilo almışım gibi ama aslında 6 kilo aldım hamilelikte verdiğimi saymazsam 🤭 21 haftamdayım
Dlnugurlu egekus çok güzel bende 54 le hamile kaldım beslenmesenize nasıl dikkat ettiniz bende fazla almak istemiyorum 🤭
egekus Dlnugurlu çok dikkat etmiyorum aslında 🙈 ana öğün sabah akşam yiyorum genelde ara öğün meyve çerez atıştırıyorum özelikle dikkat etmiyorum öyle bünyeyle alakalı sanırım 🤷♀️
Resmiyeo Maysadmr bende 88 kilo ile hamile kaldım ilk başlarda 80 kiloya düştüm suan 39+1 im ve yine 88 kiloyum
Ezo_krdln Maysadmr bende hamile kalmadan kilo vermek istemiştim ama olmadı 78 ile hamile kaldım su an 74 oldum 20 haftalik hamileyim 🤰
Dlnugurlu egekus sanırım galiba çok tatlı tüketmiyorsunuz hamilelikte şeker çok kilo aldırıyormuş bide asitli içecekler
Defnolita Maysadmr 50 ile hamile kaldım 57 ile doğum yaptım.Gebelik şekeri olduğu için diyetle birlikte ilerledim
Maysadmr Sakel28 çok iyi kilo vermişsin 🧿 maşallah. Ben kiloyu çok takmıyorum sadece kilonun bebeğimin sağlığına zarar vermesinden korkuyorum