Deletedmom550 Ozlllmb galiba bende cok kilo alacam cok yiyom cunki doyamiyom popom buyumus afedersiniz ama napim doyamiyom🙄
Ozlllmb Deletedmom550 1 ay sadece mide bulantım oldu oda hergun sayılmaz omega3 kullandım o beni vatoz gibi yaptı gece kalkipta yiyordum 🙈
bebekveannesi00 Eeezgi Aynen bende ilk baslar hic almamistim .uzunca sifir kilo alimiyla ilerledik.bir anda aliverdik
Mucizemvebenn Maysadmr Hiç kilo almadım. 36. Haftadayım. Bebeğimin kilosu 2700. Az kaldı artık sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah Rabbim.
gozde_sarisoy Deletedmom550 sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alalım inşallah kilo alınır verilir önemli olan sağlıklı olmak o yüzden hiç önemli değil 🤲☺️
Hilalsny Maysadmr ben 62yle hamile kaldim 17. Haftaya kadar 7 kilo verdik 55 oldum. Su an 20 haftaligim 58 kilo oldum 🙂😍 benim merak ettigim sey su kilo aldim diye saymam gereken kilolar 62den sonra aldiklarim mi yoksa 55 ten sonra aldiklarim mi olucak :)
Deryaalper Maysadmr ben 90la hamile kaldım bende verememıstım şeker var bende diyetteyim sımdı suan 82kiloyum dikkat ediyorum
Dilara1503 haziranin25i ben kilo alıyorum ama gösterdiğimde bir kilo yok enteresan olanı tüm vücuduma yayılıyor çünkü belirli bir bölgem almıyor 😅
haziranin25i Dilara1503 benim sadece göbeğe gitti kız 😎 Basketbol topu yutmuş gibi dolanıyorum ortalıkta 😂
[silindi] 83.5’la hamile kaldim, arada 80’e dustum, simdi 19. Hafta icindeyim, yine 83.5’a geri dondum bu sabah itibariyle.
Deletedmom550 Ozlllmb bende omega3 kullaniyorum ayy odami kilo yapiyor hic bilmiyordum ama ben bebegim icin yiyorum ve cok yemek yiyom bende yaaa😂