Melisim_01 Maysadmr 59 ile hamile kaldım 63 kılıyım 13.haftamdayım karnım çok küçük mide bulantısı da yaşıyorum beslenemiyorum yine de aldım kemiğim ağır galiba😂
bebekveannesi00 Eeezgi Benle aynısın ve aynı haftalarda bende tam da senin kadar almıştım.51.4 le hamile kaldım.33+5 teyiz.61.4 oldum.
haktastemel 98 ile hamile kaldım 88 kiloya düştüm şu an 21 haftalık gebeyim ve henüz kilo almadım 🙂🙂💜
gozde_sarisoy gamzelinaz benim ikinci hamileliğim tatlı abur cubur ve dışardan yemek yemiyorum akşamları ekmekte yemiyorum muz süt ceviz üzüm yumurta yoğurt peynir çeşitleri yiyorum günde 3 lt su içiyorum 🤰🏻
Deletedmom550 gozde_sarisoy bende 60 la kaldim 17. Haftamdayim 65 oldum ilerleyen zamanlarda alirsiniz ben niye almiyom diye stres yapyordum ya cocugum niye buyumuyor diyordum cok streslii
gozde_sarisoy Deletedmom550 benim ikinci hamileliğim kızımı 36+3 te doğum yapmama rağmen 3.400 gr 50 cm boyunda doğmuştu ☺️
bebekveannesi00 Eeezgi Aynen bende ilk baslar hic almamistim .uzunca sifir kilo alimiyla ilerledik.bir anda aliverdik
Deletedmom550 Ozlllmb galiba bende cok kilo alacam cok yiyom cunki doyamiyom popom buyumus afedersiniz ama napim doyamiyom🙄
Deletedmom550 gozde_sarisoy Oyyyy masallahhh rabbimm saglikla kucaginiza vermis ya baska ne ister insan😍😍
Aysekul27 Maysadmr 2.hamileliğim 62 kiloyla başladım 20. Haftadayız 66 kiloyum hadi hayırlısı 80 i görürüm gibi geliyo 😂 sağlıklı olsunlar inşallah kilolar gider ☺️
gozde_sarisoy Deletedmom550 sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alalım inşallah kilo alınır verilir önemli olan sağlıklı olmak o yüzden hiç önemli değil 🤲☺️