EsraAcar78 Merhabaaa bebeğinizin cinsiyetini kaçıncı haftada öğrendiniz? Kız-erkek olacağını önceden hissettiniz mi?😍
gulbahar0505 EsraAcar78 ben hamileliğimi öğrendiğim günden beri erkek hissediyordum eşimde öyle annemde hep kız kız demişti 12. haftada ikili taramada öğrendim erkek olduğunu :D
zeynos_ EsraAcar78 ben erkek hissediyodum hep. Doktor 4 aydan özce söylemedi cinsiyet ve özel hastaneydi. Sonra Bi kızımız olcagnı söyledi suan ıyıkı kız olacak diyorum pembiş kıyafetleri aldıkça çok mutlu oluyorum. Sağlıkla dünyaya gelsinler inşallah. Hayırlı evlat olsunlar inşallh daha dünyaya kızım gelmeden Çok güzel haberler aldık hayatımızda. Kız bebek şansı 🥰
Homeless20 EsraAcar78 hamile olduğumu öğrendiğimden beri erkek hissediyordum. 11+4 te ikili taramada erkek denildi. Burda değişir falan diyenler oldu ama değişmedi :)
NefesDeniz gulbahar0505 Yaa bende dün ikili tarama testinin sonucunda dediler ki birisi kesin erkek y kromozomu varmış çünkü ama diğerini bilmiyorlar doktorunuz söyler dediler 🙈 İnşallah diğeride kızdır kızım olsun çoook istiyorum 💖 Sizede hayırlı olsun 🧿
ikizannesi_16 gulbahar0505 ikili taramada cinsiyet belli olmaz dedi bize doktorumuz .direk kız erkek diye orada yazıyor mu?
gulbahar0505 Annebebek99 yinede her gittiğimde soruyorum cinsiyetini doktor artık kapıdan girer girmez bidaha sorma lütfen oğlun olucak diyor dalga geçiyor :D :D
Msydn6 Annebebek99 benimde ilk gebeliğimde 12. Haftada öğrenmiştim erkek demişlerdi ve demişmedi hiç oğlum olmuştu ama şimdi bunda 14 haftalık olucam ama halen öğrenemedim cinsiyeti
Funda00 Annebebek99 erkek bebeklerin 40 günlükken cinsiyeti belli olur derdi ananem bizimde 12. Haftada %99 erkek olduğunu söyledi doktorumuz
Buseyrd Bende en başından beri hep erkek hissettim eşimde öyle 😂 hatta rüyasını bile gördüm hamile kalmadan 10. Haftada bana erkek dendi ama ben tabi emin olmadim 16 da kesinleşti erkek olduğu hatta 14 de kesinlestide ben 16 da artık emin oldum 😂😂
semirra Buseyrd benimde belli dgeil henuz ama rüyamda bende erkek gördüm ve surkeli erkek olacakmış gibi geliyor hislerime güvenirim. Baykal hayırlısı olsun insllah.
ssnnmmm 13.haftada erkek dedi doktor ama hala umudum vardı kız olacak diye 15.haftada başka bir doktor erkek dedi 17.haftada kendi doktorumda erkek deyince tüm umutlarım tükendi 😊
Denizzz88 ssnnmmm o umut şuan bende de var 😂 11. Haftada erkeğe benziyor şuan ama kesin net değil dedi bir sonrakinde öğrenicez artık bakalım 🤷🏻♀️😀
Selinisra ssnnmmm bende 12haftada erkek oldugunu ogrendım baska doktorda aynısını soyledı kendı doktoruma tekrar gıttım belkı cınsıyet degıstırmıstır kızım olur dıye ama doktor yıne erkek dedı com sukur saglıklı olsunlar saglıkla kucaklarımıza alalım 🙏🙏🙏🙏
Ozlemmn ssnnmmm bende 13. Haftada gittim kesin değil ama erkeğe benziyor dedi bir oğlum var çok şükür gönül kızdan yana idi blki 16. 17. haftada kız der diye ümit ediyorm canları sağolsn da 😂😂😂😂
2Minnak-annesi İlk hamileligimde bizde erkek hissetmistik hemen gostermisti kendini erkek oldu şimdi ise ikinci hamileligim esim kiz diyor herkes kiz diyor hayirlisi bakalim daha 8.haftadayiz heycanla bekliyoruz saglikli olsun da cinsiyet önemli degil elbette 🤗🤗
NefesDeniz 2Minnak-annesi Genelde hep derler ki erkek bebek hemen gösterir kendisibi ama kız bebek hemen göstermezmiş bilmiyorum ne kadar doğru 🤷🏻♀️ Ama şöyle bir yorumları okuyuncada erkek olacak bebeğim diyen bir çok arkadaşımızın hemen ilk haftalarda belli olmuş gibi cinsiyetleri 🤩
Aslekejrnn Homeless20 banada 12 haftada iki test de pipi gördüm dedi ama bilmiyorum değişirmi 2 ci çocuğum ilki kız 2cisini hep erkek hissediyordum bakalım 16 Kasım’da belli olur hayırlısı
bltern1 EsraAcar78 ilk öğrendiğimden beri erkek olacak bu diyordum sürekli erkek hissettim 11+6 da öğrendim doktor erkek dedi biliyodum zaten dedim 😂😂😂
Kahvelim_ Arkadaşıma 12.hafta da erkek diyip detaylıda kız denildi .. ☺️☺️ Bende 7.haftamdayım en başımdan beri erkek hissediyorum ama her gören senin ilk kızın olur diyorlar nasip sağlıklı olsun da … 💕💕💕
mrvtkrl Kahvelim_ bende sizinle aynı durumdayız oğlum olcak fakat çevremdekilerin kız demesinden hala belki kızdır diyip detaylı ultrasonu bekliyorum 😂
Cnplt Kahvelim_ banada aynısını diyorlar kız gibi diye 6.haftamdayım ama doktor birşey demeden tipten anlaşılmıyor maalesef 😂
z-s2345 Cicilibicili 2 li taramayı sizmi istedniz peki bende 13 haftamdym ama yaptırmayı düşünmüyorum
Valendia EsraAcar78 ilkinde kesin kız demiştik ve oylede oldu bunda da erkek dedik rabbim nasip etti çok şükür🥰🙏🏻 Kızımda 16. Haftamda oğlumda ise 12+4 de tahmin olarak 19 kesin olarak ögrendik 🤗
DeryaMirac EsraAcar78 ben 16 haftada öğrendim aslında ultrason da görünce aynı oğluma benziyor dedim ama hep, bi, umut kız bekledim çünkü kız olmasını çok istedim ama erkek çıktı ☺