Denizin Surayya canım kese en erkek ortalama bhcg değerin 3000 lerde görülür karından ultrasonla,sen kendine iyi bak dikkat et gerisini Allaha bırak Alllah yürü kulum derse yürür devam eder hepimizin için hayırlı olan olsun
Denizin Denizin Nisaa46 Surayya Lokumcuk@Mlkrfk#11155410 arkadaşlar bhcg si düşük olupta keseyi gören oldumu?
Mlkrfk Denizin kaç ki senin değerin onu bilmek lazım önce. Ben 385 ile öğrendim görememiştim. Kese 2000 3000 den sonra görünür
ipekursat Denizin adetim 2 gün gecikince kan verdim evde kendim test yaptıktan sonra 2880 çıkmıştı kese yoktu o gün 2 gün sonra gel demişti tekrar gittiğimde keseyi gördüğümüz için kan vermeme gerek duymadı
Denizin ipekursat çok güzel canım maşallah harikamdeğerlerin 🙏🧿 Allahım bizede göstersin yarabbim, benim bir hafta geçti bhcg değerim 408 olmuştu dün , bakalım artık ne olacak
Haticetalan ipekursat kuzum benimde 2 gün geçti evde test yapsam çıkar mı net olmasa da çıkar diye düşünüyorum ama kan vermek daha mantıklı tabiki biraz daha beklesem diyorum sabırsızlanıyorum da ne yapsam bilemedm senin testin nasl çıktı evde yaptığın silik de olsa belirdi mi?
Hmsrf 5 haftalıkken gördüm en son ölçülen betam 140 dı doktor 15 gün sonra gel dedi gittiğimde gördü 5 haftalık dedi
ipekursat Denizin belki geç döllenme olmuştur önemli düzenli miktarda düşmeden artmasıı 12ylede öğrenen var belki çok yeni hamileliğin.Stres yapma sakın bol duaaa her şey güzel olucak🥰
Minikkus00 Bugün beta 5704 çıktı . Pzt randevu aldım inşallah keseyi görürüm bende merakla bekliyorum 😍