Demiralpmoms urazaslan tek değilmişim. Herkes hissettim bu haftalarda dıyınce Bnde dıyorum Allah korusun terslık mı var uzanıyorum saatlerce dinliyorum kendimi yok 🙁 az daha sabır edelim . İnşallah hissedecez🌸
Srplhrgl Selinbam aynı durum benddede var elimi karnıma koyduğumda kalp atışı gibi oluyor sonra uygulamada söylüyorum bana diyorlar senin kalbin atıyor ama benim kalbimin karnımda hatta göbek deliğimin altında ne işi var
Selinbam Srplhrgl artık hissedilebilir bazısı 8. Hsftada hissettim falan diyo o mümkün değil bebek vişne boyutunda o zaman da bizim haftalarda hisseden var🙂bakalım hayırlısı artık ne zaman küçük kolları güçlenirse o zaman vursun 😊
Srplhrgl Selinbam aynen hayırlısı insallah. Ama 19 hafta olduk yani karnımda atan bebegin hareketlerimi kalp gibi atan
Elifbc Selinbam 8. Haftada insanlar henüz yeni kalp atışını duyuyor bebeğin hareketini hissetmesi mümkün değil gazdır o :)))
Cicilibicili Elifbc ben de 17. Haftamda hissetmiştim. İçimde kelebekler uçuşuyo gibi olmuştu çok güzeldi 😍 tabi artık tekme keyfi 😅
Elifbc Cicilibicili ben anlayamadım ilk başta hala da tarif edemiyorum hatta emin bile değilim :) 2 kere hissettim sadece bir damar atması ile bir şey batması arası bir histi :)