Yildirim35 Beyzaeyza 25+5 iz canım 4 kilo aldım ki kilo almaya çok meyilli bir vucudum olduğunu düşünüyordum :) çok da dikkat ettiğimi düşünmüyorum sadece çok fazla su içtim sadece 🙏
Bursa_16 Bende 21+3 sadece 2 kilo almışım bu zamana kadar ama çok zor günler geçirdim miğde bulantısı bir yandan bir yandan enfeksiyon ve bir ara covid oldum bunları yasamasaydim keşke kilo almaya razıydım kızlar takmayın bir şekilde verilir 😒😊
Baharata Beyzaeyza bencede bünyeden biç kusmam olmadı ama iştahlı yemediğim halde 29. haftada 13 kilo aldım aşırı dikkat ediyorum 3 litre su içiyorum ama durum bu 🤷🏻♀️
Jdiebsh Beyzaeyza kisiden kisiye degisen bisey sanirim bu bende 25+5 im 3 kilo almisim herseyden de yiyorum kimisi daha cok aliyo kimiside 6 7 kiloyla doguma giriyo 😄
Beyzaeyza Jdiebsh evet ama mesela 1 kilo alıyoruz atıyorum bunu bebek ve suyu vs içinde mi yok biz vücut olarak mı alıyoruz onu anlamıyorum
Ates2020 Beyzaeyza ilk 4 aya kadar aldığın kilo senin vücuduna aldığın kilodur ondan sonrası ödem bebek suyu göğüsler o yüzden ilk 3 ay önerilmiyor kilo almak canım verirsin canını sıkma
Zemzemtuzla Brn16 bnde sen gbi 62 ile kaldım suan 81 im inanılmaz hızlı kilolar almaya başlıyorsn 6 aydan sonra ..Aman bünye meselesi ya nekadar dikkat edersen et alan vücut alıyo yani önlenemiyo..kızım sağlıklı olsunda dünyaya gelsnde nasipse ,veririz inşallah🥰
Ates2020 Ben 57,5 hamile kaldım 19 haftalık 61,4 geliyorum şu an.. doğuma kadar ne kadar alırım bilmiyorum ama dikkatli davranıyorum kızımda da 15 kilo almıştım verdim hepsini bişey olmaz doğum sonrası önemli emzirirken dikkat edersen hepsi gider
Aysii05 35 haftalik hamileyim bak bende 60 kiloyum bu sefer sadece 9 kilo aldım 🤔 ilkinde 25 kilo almıştım her hamilelik farklı gercekten
Ates2020 Beyzaeyza gider ben 23 kilo verdim doğumdan sonra 2 sene de verdim ama geri de almadım o yüzden ilk bebeğinde spor diyet yapar daha formda olursun
Gulbeste Beyzaeyza 😁üzülmeyin ilk başlangıç kilosu çok etkiliyor 31 e kadar 3 kilo aldım şu an 38. Hafta üç kilo daha aldım ama 75 ile hamile kaldım boyum 170 hafif balık etliydim Dr zaten 15 kilo almaman lazım vuxüt kitle indeksin fazla demişti o yüzden her hamile kendine özel son 1 haftada stresten 1 kilosu geri gitmiş ama şeker filan yemedim oğlum 3.5 filan oldu