Sevvo Yaseminyas teşekkür ederim 😍 bnm 2 ci doğumum ilk oğlumda 40im çıktıktan sonra ki ay adet gördüm ve düzenli adet görmeye devam ettim ama 3 ay yarı emzirdim yarı emziremedim. Ama şöyle söyleyim adet görmemek normal diye biliyorum ilk 1 yıl ve duzensiz olabiliyor eşinizle korunduysaniz merak etmeyin ama emzirdignz için korunmadysaniz bi test yapmanızı tavsiye ederim
Yaseminyas Sevvo Sevvo adetime bir bucuk hafta falan vardi kan testi yaptim cikmadi sonra evde yine kendim test yaptim cikmadi daha sonra adetim geciktikten 5gün falan sonra test yaptim evde yine cikmadi
Sevvo Yaseminyas o zman düzensiz adetiniz. Olabiliyor doğumdan sonra etrafındaki insanlardan duymuştum duzensiz olduklarını veya hiç olmadıklarını. Hayırlısı neyse o olsun hakkinizda
Maliefem Rabbim analı babalı büyütsün gözün Aydın canım çok güzel anlatmışsın için ferahladı resmen😀 inşallah bende böyle kolay doğum yaparım valla imrendim resmen🤗 siz bize yardımcı oldunuz bu kadar sorulan sorulara rabbim de size yardımcı olsun 🤗
Aliasaff Sevvo bir yudum içiçez sonra suyun içinde kalıcak ot evde kimse yoksa ot geldiğimizde çıkarsak çöpe atıyoruz dimi kalan suyu da eve geldiğimizde döksek olur mu sizce
Sevvo Aliasaff hayır hemen çıkarılması gerek diye biliyorum eşinize falan verin doğum haberinizi alınca hemen çıkarsın sudan bi posete koysun. Ayrıca ben atmadım bi kenara koydum duruyor bi hamile arkadaşıma veririm tekrar kullanılabilir çünkü
Irmakk Sevvo Rabbim sizlere bagışlasın uzun ömür versin 😍😍 meryem ana otu diye bişey mi var ne için nasıl kullanıyosun merak ettim🤔🤔🤔
cennetinsusu Sevvo maşallah canım çok kolay olmuş. Benimde ilk hamileliğim inşallah benim ve hamile olan tüm arkadaşlarımın ki bu kadar kolay olur tatlım😊 sağlıkla büyüt bebişini 💕🤗 hangi devlet hastanesi bu arada 😍
fgmkus Sevvo maşallah insallah bana da böyle kolay bir Doğum nasip olur Allah saglıkla Sıhhatle büyütmeyi nasip etsin , bende alacağım o otu ama hangi duayı okudunuz ☺
Aliasaff Sevvo kavanoza koysam yanıma alıp hastanede çıkarsam otu atımıyım suyunu dikebiliriz dimi bide kaynar suya mı koyucaz