Öncelikle herkese hayırlı doğumlar nasip olsun sag salim kucaginiza alirsiniz inslalh ❤ 2ci oğlumu 25 gün önce kucağıma aldım çok şükür kolay bi doğumum oldu. Sabah 7de eşimi işe gönderdim tuvalete gittiğimde nisanim gelmişti. cok sakin davranmaya çalıştım. Sancim 1 saat sonra gelmeye başladı duzenli değildi bende kalktım işlerimi yaptım duş aldım saat 10 oldu sancilarim düzenli olunca eşimi aradım çağırdım kahvaltı yaptım annem vardı. 11de eşim geldi sancılarım siklasti bn çok sakin olmaya çalışıyorum sancı girdikce nefes alıp veriyorum. İlgilmi başka şeylere vererek kafamı dağıtmaya çalıştım sancilarim 5 dakika da bire düştü. 11 buçuk oldu bnde meryem Ana otunu suya koydum dua okudum bi yudum içtim ( aktarcidan almistim) 12 buçuk oldu artık sancılar girdikce gözümden yaş geliyordu hazirlanp ciktık. Bi yandan açıklığım 2 3 cm ise hastanede saatlerce suni sancı cekmekten korkuyorum bi yandan bebege bişey olur diye korkuyorum. Kontrolumde Doktorum lâ konusmustum suyum gelmediği sürece evde sancini çek demişti o yüzden bekledim. İlk oğluma da evde bu sekilde sancimi cekmiştm. 12 45 de hastaneye geldik alttan muayne etti ebe açıklığım 8 9 cm olmuş nasıl dayandn maşallah dedi 😁 snra nst ye baglandim 5 dk sürmeden geri kaldirdi ebe hadi gel doğuma gidiyoruz dedi yardımıyla makas à ciktim suyumu patlattı ameliyat elbisesi bile giymeme vakit kalmadı 13 05 de doğumum gerçekleşti çok şükür kavuştum oğluma ebe bebegm çıkar çıkmaz karnima koydu yavrumu çok güzel bi duygu❤ Size tavsiyem dktorunzla konuşun evde sancinzi bekleyin. Meryem ana otunu tum kalbimle inanarak koydum suya Rabbim yardimcim oldu cok sukur. Ve suya koyunca yavas yavas acildi ot sonra dogum olunca hemen annem cikartti sudan. Doğumum devlette oldu çok şükür memnun kaldım. Sorularnz varsa yanitlayabilirm. Uzun oldu hakkınızı helal edin ❤