KereminAnnesi burcuali38 😍 iyiyiz hamdolsun canımm evet basladı uykusuz geceler 😁 sen naptın ne kadarlık oldunuz ☺
burcuali38 KereminAnnesi bizimkide bazen erkenden uyuyor bazen bütün gece yatmıyor daha tam oturmadı uyku düzeni ama uyumasada eskisi gibi ağlamıyor artık.İlgi istiyor konuşcan kalkıp gezdircen bunları yaparsan ondan iyisi yok 😁 51 günlük olduk teyzesi 😇
KereminAnnesi Merveyuce canım ilk uyusturma igne cok hafif sinek ısırıgı gibi, sonrası ameliyat bitip saatler gecince uyuşukluk gidiyo ya o ilk agrı zor ama bebegin yanı basında oldugu icin insan dayanıyor Rabbim o gücü veriyor
Sebnem44 Yaa biz seninle daha önce burada hep denk geliyorduk görünce bi tuhaf oldum demekki benimde doğum yaklaşmış dedim🙈🙈🙈Allah analı babalı büyütsün canım benim sağlıklı hayırlı evlat olsun💕💕💕
Barnymoloztas KereminAnnesi canim philips avent in gogus kalkanlarindan aldir birine eczaneden onla emzir
Yeliz123 Allah analı babalı büyütsün inşallah canim resmen gozlerim dolarak okudum.. allahım bizede nasip etsin
elifnurr KereminAnnesi ALLAH hayırlı evlat etsin okuduğum en güzel doğum hikayelerinden bitanesiydi 💕
Muson00 Çok duygulu anlatmışsın. Darısı başımıza inşallah Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin ❤🙏🏻😊
KereminAnnesi burcuali38 oooo masallah canım benimm neredeyse iki aylık oluyor 😍💞 Allah size bagıslasın ❣🤲🏻