asdfk KereminAnnesi rabbim bi ömür hepiminizi mutlu huzurlu etain sağlıklı sıhatlı evladını büyütürsün inşallah 🙏
merwe KereminAnnesi Onecelikle hayirli olsun evladiniz saglikla buyutun ins bol bol sutunuz olsun inş okurken etkilenmemek mumkun deyil detayli anlatim icin tesekkur ederim
Esraakkan123 KereminAnnesi ağlayarak okudum hikayeni allahım bizde nasip etsin o anı buraya yazsanda biliyorum çok daha fazlasını yaşadın hissettin cunku bende ilk dogumumda yaptığımda oyle seyler yaşadım ne kadar anlatsamda hep daha fazlasi var di yani yaşamak gerek anlamak için ❤😍
KereminAnnesi Esraakkan123 aynen canımm kesinlikle haklısın tarifsiz duygular 💕 aglamayın kıyamam gülün hepiniz 💞 darısı basınıza hepinizin😊
KereminAnnesi Sehersoy sagol canımmm benimm aynen durumumu bildigim icin önceden almıstım onu da kullanıyorum biraz rahatlatıyor ama kacınılmaz gibi bisey bu durum yinede cok sagol 😘😘
KereminAnnesi Deletedmom404 canım benimm cok tsk ederim böyle hissettiyseniz ne mutlu bana😍 darısı size ve herkese❣
Burcuaykut Maşallah size 🤗 ne güzel anlatmışsınız darısı başımıza duygulandırdınıZ istemsiz yaş akıo gözlerden 🤦🏻♀️ Hamişler duygusalız çok ya 🤰🏻 Rabbim bize de hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsn 🙏🏻🙏🏻 Size de büyütmeyi ☺
KereminAnnesi Burcuaykut amin amin canımm 🤲🏻 Cok teşekkür ederim 💞 insallah sizlerinkinide okuruz hayırlısıyla 🤲🏻😍
burcuali38 KereminAnnesi amin aminn herkesin yavrusunu ailesine bağışlasın rabbim 🙏😇 nasıl şimdi minik uykusuz geceler başladı mı 😁
KereminAnnesi burcuali38 😍 iyiyiz hamdolsun canımm evet basladı uykusuz geceler 😁 sen naptın ne kadarlık oldunuz ☺
Evaask KereminAnnesi gözünüz aydın Allah hayırlı ve merhametli bi evlat olmayı nasip etsin. Devlet hastanesinde mi Doğum yaptınız. Foto cektiler deyince