bus91 Minikmucizelerr hayır hissetmek imkansız sadece ultrasonda kıpır kıpır oldugunu göruyorsun henuz cok minik hissetmek ıcın
WmonallissA Papatyamsi çoğu kişi erkeğe benzetti ama bakalım hayırlısı, siz iki çizgi deyince de merak ettim doğrusu☺️🥰 inşallah bizimde haftaya dr söyler ☺️
mavilibisey _Mother_ ya bunu direkt resim şeklinde nasıl yüklüyorsunuz buraya acaba anlatır mısınız ☺️
_Mother_ mavilibisey img yükle yazınca Google ye çıkan sayfaya tıkla yüklemeye başla yazıyor oraya basıyorsun yüklemek istediğin fotoğrafı seç yükle biraz aşağıya iniyorsun copy yazıyor uzun olanı kopyala buraya yapıştır
Esraguler _Mother_ erkek gibi geldi canım kese yapın yuvarlak degil mutlaka haber ver bize merak ettim canım
_Mother_ Esraguler tabi canım bir daha 1 ay dobra gidecem bakalım hayırlısı olsun inşallah mutlaka haber veririm
_Mother_ BurcAK145 içini her zaman ferah tut canım bizim elimizde olan bir şey değil rabbimin kısmeti işte
Cerla https://hizliresim.com/ixd3yM Benimkide 10 haftalık eller kollar havada🤣 ama cinsiyet için erken die sormadım Neye benziyor tahmin varmı
2miniginannesi ecembugra53 çok teşekkür ederim inşallah öyledir benimde bi oğlum var bide kızım sun istiyorum tabiki hayırlısı olsun sagliklikli olsunda tek
Cerla ecembugra53 ağzın bal yesin ablası Bi kızım var sağlıklı sıhhatli olsun ama içimdende Bi erkek geçiyor ama Allah dan ne gelirse hayırla gelsin amin