_Mother_ 150_gelartik canım bende 2 li testimin sonucunu bugün aldım 2 günde çıktı çok şükür hiç bir sorun yok usg de doktorum 1,23 ölmüştü
_Mother_ Papatyamsi sağlıklı olsunlar inşallah canım bu daha önemli rabbim 2. Yi gönlüne göre versin inşallah 🤗
Gigy Benim 11. Hafta doktorum çok temkinli emin olmadan asla söylemez 🙈herhalde 1 ay daha beklerim 🤪ama bence kesin erkek 🤭🤭
_Mother_ BurcAK145 ne denildi bebeğin için canım ne tür bir anomali olabilir inşallah sonucun güzel gelir hep güzel düşün benim ilk bebeğimde sipina bifıda hidrosefali olmuştu bunda 12 haftalık olduk doktor kontrolü ile gebe kaldım zaten 2 li testimi bugün aldım çok şükür temiz çıktı doktorum sırtının da kapandığını düşünüyorum dedi inşallah ben o acıyı yaşadım rabbim kimseye yaşatmasın inşallah sizinde güzel haberlerinizi bekliyorum 😘
BurcAK145 _Mother_ kistik higroma dediler bekliyoruz bizde sonucu, inşallah allah sağlıcakla kucağımıza almamızı sağlar bebeklerimizi🙏
Gigy _Mother_ sağlıklı hayırlı olsun da hiç mühim değil ,2 kaybımdan sonra ikimiz de iyi olalım yeter bana 🙏Allah hepimize yardım etsin
_Mother_ Gigy ayy canım kıyamam sana yaa inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına 😘 benim de 18 haftalık bir kaybım var rabbim aynı acılar ile sınamasın bir daha
_Mother_ yasemin333 valla canım hiç bilmiyorum ben ama inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak nasip olur burda herkes bana kız dedi doktordan tahmin istedim erkeğe benzettim dedi bende başından beri erkek diye hissediyorum bakalım hayırlısı olsun inşallah 🤗
WmonallissA Papatyamsi [url=https://hizliresim.com/NOMxcq][img]https://i.hizliresim.com/NOMxcq.jpg[/img][/url] bizde bir bakar mısınız acaba ☺️ İşaretlediğim yerde bacaklarının arasında iki çizgi var gibi bizimde kız olma ihtimali var mı ki, anlıyorsanız tahminde bulunabilir misiniz acaba.Siz öyle iki çizgi deyince merak ettim 🙈 şimdiden teşekkürler.Öğrenmemize iki hafta var merak içindeyim🥰
WmonallissA @150_gelartik bir üstteki fotoğraf konusunda bir tahmininiz var mı acaba anlıyorsanız🥰 iki çizgi var gibi bacak arasında 🙈 sizce cinsiyet ne olabilir ❤️
Mizginsinan Selam arkadaslar birsey sorucam 10 cu haftada yolculuk yapsam acaba tehlikeli olur mu? Doktora sorucam ama daha doktora gitmeme cok var merak ediyorum ,yardimci olurmusunuz?
_Mother_ BurcAK145 ilk defa duyuyorum canım doğrusu kendikimi de ilk kez duymuştum inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına 😘