_Mother_ ecembugra53 hmm bakalım canım hayırlısı benim içimden başından beri hep erkek geçiyor hayırlısı olsun inşallah 🤗
ecembugra53 _Mother_ Rabbim gönlüne göre versin inş canım 😍😊🤲🏻 Saglıklı hayırlı evlat nasip etsin sana 🤲🏻🤲🏻
_Mother_ ecembugra53 aaa ne güzel azıcık kalmış rabbim bana da o günleri nasip etsin inşallah 🙏 sağlıkla kucağına almak nasip olsun kalbi güzel anne 😍❣️❤️
_Mother_ Baobap Amin canım inşallah 🤗 benim anemili bir gebelik geçmişim var 18 haftalık iken sonlandırıldı dün kontrole gittiğimde titriyordum ama çok şükür doktor herşey yolunda olduğunu söyledi içim azda olsa rahatladım
Esraguler _Mother_ erkek gibi geldi canım kese yapın yuvarlak degil mutlaka haber ver bize merak ettim canım
BurcAK145 _Mother_ benim doktorum Lalehan Kutluay harika bir kadın çok ilgili ve bilgisine güveniyorum. Acıbademde muayenehanesi ben de karşıdan gidip geliyorum ona.
_Mother_ Baobap Amin canım inşallah 🤗 rabbim isteyen herkese nasip etsin bizlere de sağlıkla kucağımıza alırız etsin inşallah 🙏
Mizginsinan Merhabalar iyi akşamlar ben bu uygulayi yeni kulaniyorum herkeze allah anali babali kucagina almayi nasip etsin banada :)
bus91 _Mother_ ozman sana o teori tutmadı canım Allahım sağlıklı sıhhatli versin inş gönlunden geçeni
_Mother_ @Sermec27 canım teyzoşumuz bir bak bakalım bıdığımıza büyümüşmü tahminin ne sizin dualarınızın sayesinde bu günlere geldik 😘🌹🙏🙏