Gozdeu ESMAARAS bence soylemelisin söyle düşün sonuçta para veriyorsun doktora ☺️ Kafamızda neden soru işareti kalsın millet nler neler soruyor doktorlarına
ESMAARAS Gozdeu soyledim valla whatsaptan sordum bakalım ne dıycek zararı yoktır zaten oyle bır ılacın :)
Gozdeu ESMAARAS suan 20 haftalığım cok şükür bir sıkıntım yok gun aşırı yutuyorum ama mutlaka doktoruna sor kendi kafama alma sakın ne olur ne olmaz
ESMAARAS Gozdeu doktorum bır kımyasal dusukte gerek yok dedı canım vermedi napım vermıyo ıstedım ama olmadı :(
Gozdeu ESMAARAS vermiyorsa içini ferah tut vardır bir bildiği ❤️Allah kazasız belasız kucagımıza almayı nasip etsin inşallah
Emoztrk ESMAARAS gerek duymadığı için vermemiştir gerekseydi verirdi korkmana gerek yok için rahat etmiyorsa bir sonraki kontrolünde konuşursun doktorunla
Deryaalper ESMAARAS yok çıkmadı ama zararı yok içmenin canım doktor atlama dedi iç dedi belki olur dıye bılemeyız
Papatya-20 ESMAARAS progestan hap ile coraspirini doguma yaklasıncaya kadar içeceksin dedi doktorum Bi kaybım var önlem amaclı içiyorum