ESMAARAS Kızlar bu ılacı her gebe kullanabılırmı ınsan korkuyp pıhtılasma varsa dıye bunu bılmıyoruz aslında onlem amaclı kullanılabılrmı bu sekılfe kulanan varmı
Prensesimm77 ESMAARAS eğer doktorunuz yazmadiysa kullanmayın.önce doktorunuza danışın öyle kullanmay başlayın gebelikte hee ilaç doktor gözetiminde kullanilmali
Gulgok ESMAARAS 14 haftalık gebeyim ben en başından bu yana kullanıyorum. Ben de pıhtılaşma yok ama ablamda bu rahatsızlık var ve 3 bebeğini kaybetti. Bu sebeple önlem amaçlı kullanmamı söyledi
ESMAARAS Prensesimm77 27. Haftadayım Allaha sukür gebelıgım ıyı gıdıyo detaylı ultrason hersey gırdım ama daha once bır kımyasal yasadım doktorlar vwrıyomus bazıları benımkı vermedı korkuyorum
ESMAARAS Emoztrk ben daha once kımyasak gebelkk yasadım bıkere nedenı bılınmıyo doktorlar verıyomus benımkı vermedı korkuyorum yani napcam ben
Emoztrk ESMAARAS gerek duymadığı için vermemiştir gerekseydi verirdi korkmana gerek yok için rahat etmiyorsa bir sonraki kontrolünde konuşursun doktorunla
ESMAARAS Yasemin301 işte o benimde oldu sne kullanıyosun ben kullanmıyorum oyuzden korkuyorum napabılırım
Yasemin301 ESMAARAS Doktoruna danış gerekli görürse verir, biz ne desek boş💁♀️ cok kimyasl gebelik gecirip igne ilac kullanmayan da cok, cok nadir kullaniliyordur vermesede kafaniza takmayin
ESMAARAS Yasemin301 ıkı ay sonda hemen hamıle kaldım canım kımyssalda soylr oldu ılk kanım 9 cıktı 2 gun sonra 2 cıktı ve kanamam oldu bıttı busekılde senın nasıl oldu
Gozdeu Bende boş gebelik yaşamıştım ama testlerimde pıhtılaşma cıkmadı suan 5 aylık hamileyim ve başından beri önlem amaçlı corasprin kullanıyorum
ESMAARAS Gozdeu cok mutsuzum doktorım vermedı napcam ben soylımmı bısey dermı ısıme ksrısıyosun falan
Gozdeu ESMAARAS bence soylemelisin söyle düşün sonuçta para veriyorsun doktora ☺️ Kafamızda neden soru işareti kalsın millet nler neler soruyor doktorlarına
aslihanaslans Benimde kanımda pıhtılaşma var bundan dolayı oksopar iğne ve coraspirin kullanıyorum 2 aydır