MiniKaya Kızlar merhaba 35+1 bugün kontrolüm vardı doktorum başıyla baskı yapmaya başlamış bu bizim için iyi birşey demekki kendiliğinden gelicek dedi 😊 bu durumu yaşayan oldumu cidden doğumunuz kendiliğinden başladımı ?
Nurmine MiniKaya 34. Haftadan beri baskı yapıyor 37+6 olduk hala gelmedi. Ağrıdan yürüyemiyorum artık.
buseyusuf27 MiniKaya 🙋🏼♀️ bızımkıde doğum pozısyonunda ve cok baskı yapıyor catalım cok agrıyor ne yatabılıyorum ne kalkabılıyorum doğsa artık kızımda baksam doyasıya 🙈 kendılıgınden gelecek ama nezaman beklemedeyız 🤷♀️
19231923 MiniKaya ben 29.haftamdayım benim bebeğim de rahim ağzına yakınmış hep baskı oluyor WC den çıkamıyorum artık 😒😒 ama erken doğum gibi bişi demedi hiç olmaz herelde ya ☹️☹️
MiniKaya Nurmine bana sordu doktorum ama benim bir ağrım yok sadece tuvalete çok çıkıyorm birde bazen kasıklarım ağrıyo 🤷🏻♀️
MiniKaya Nurmine inşallah sağlıkla sıhatle biran önce kucağınıza alırsınız 🤲🏼 Ben hep kendi sancım gelsin suyum gelsin suniye gerek kalmasın istiyorm hep öyle dua ettm hayırlısı inşllh 🤲🏼
Nurmine MiniKaya amin teşekkür ederim. İnşallah siz de kolay bir doğum yapar ve sağlıklı bir şekilde bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah 🤲🏻😊
Yesilimmm Baskı tam olarak nerde peki 34+1 deyız karnım düşecek gbi hissedıyorm catı kemiklerimde agrı var ve ara ara tek bi yerde topanıp kaskatı oluyor normal midir bunlar
MiniKaya Yesilimmm benim kasıklarımda ağrı oluyor özellikle geceleri dönerken falan genel olarak sağ kasığımdaydı zaten oğlumun kafası sağdaydı ben dedm kanaala giriyor heralde diye düşünüyordm baskı yapmaya başlamış dedi işte doktor başka bir ağrım yok 🤷🏻♀️
Derinsema MiniKaya kiz ben 37 oldum oyle boyle baski degil sordum doktora bana dedi tombul bebek olucak dedi ondan yapiyor baski dedi benim ikinci sezeryan her an gelebilir dedi resmen korkudan evden cikmiyorum😂😑
ecembugra53 MiniKaya benşm 28. Haftadan beri öyle 😂😂 Doğuma son 4 gün gelmiyor bekliyorum bende 😂😂 hersey yapıyorum kanala girsin diye ama Yok
Derinsema MiniKaya benim pazartesi belli olucak kzuum normalde 6 kasim verfi ama bakalim evdeki hesap carsiya uyumaya bilir dedi😂
Gd1992 Bnde 33. Hsftama gıricem bugun doktora gttım bebek kafasını rahıme yapıstırms dedi ve suyum azalmıs