nur816 Ay yok bulursan derken evlenme anlamında dedi 😂 ay moralim bozuk hiç güleceğim yoktu Allah da sizi güldürsün 😂😂
nur816 sehrengiz_8 sizin değerleriniz de tam olarak böyle miydi? Benim ateş basması terleme uykusuzluk sinirlilik adet kanama azlığı vs şikayetlerim var
sehrengiz_8 nur816 ben tamamen adetten kesilmiştim görmüyordum hani belirti ise net bir belirtim bu idi
nur816 sehrengiz_8 benim de 6-7 gün süren günlerim 2-3e düştü afedersiniz toplamda bı pedi anca dolduracak kadar kanamam oluyor
nur816 Bütün sonuçlarımi beraber değerlendirip ne yazık ki erken menopoz dedi tıbbi genetiğe yönlendirdi bulunduğum şehirde yok maalesef
Glakky1 nur816 Sonuçlarını doktorun söylemesi daha iyi degil mi burada sorsan ne sormasan ne doktorun var sonuçta. Allahı yarabbim🙄
nur816 Glakky1 bu korkunun ne demek olduğunu biliyor musunuz bilmiyorum ama insan bu korkuyla dakikaları bile zor geçiriyor ki iyi şeyler duymaya ihtiyacı oluyor hastane bahçesinde beklerken
nur816 Glakky1 rahatsız olduysaniz eğer açtığım posttan girmezseniz sizin için de benim için de iyi olur bu şekilde tepki verip birbirimizi üzmeye gerek yok diye düşünüyorum
Jjbvgvv Glakky1 insanlar birbirinin fikrini alıp rahatlamak istiyor sonuçta burda kaç tane insan var bu testleri defalarca yapan
Glakky1 Jjbvgvv Size söylediğimi sanmıyorum. Üstünüze niye alındınız ki. Doktor mu iyi bilecek sizler mi pardon?