nur816 merhaba canım 🌸💗 öncelikle kendini hiç üzme sıkma 👌 bende pkoydum. Kaç tane doktora gittim yumurta rezervin zaman geçtikçe düşüyor, 30 dan önce evlenebilirsen anca çocuk sahibi olabilirsin, çocuğun olmaz, erken menepoz yaşıcaksın vs vs neler neler dediler. Bana bunları söylediklerinde 22 23 yaşlarındaydım ve o kadar üzüldüm kendimi harap ettim ki anlatamam. Hayatıma kimseyi almadım bi süre çaresizlikten 😀 eşimle tanıştım çok sevdim sevildim evlendik ve çocuk istemiyordum psikolojik olarak zaten doğum kontrol hapı kullanıyordum. Aralık ayında evlendik şubatın ortasında hamile kalmışım. Ben şok inanamadım 😱🤦♀️ Hemde ilaç kullanırken korunursun hamile kalmışım 😍🤣 Allaha bin şükür 36+2 olduk. Kızımı dört gözle bekliyorum. Allah’ım sana, isteyen herkese nasip ettirsin. Hamile annelerimize de evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah🙏💜 Yani demem o ki bazı şeyler kafaya takıldıkça zorlaşıyor. Tek bir doktorda sabit kalma bir sürü doktora git. Yemene, içmene, moraline, sporuna dikkat et🙏 Rabbim gönlüne göre versin şifa versin inşallah🙏💜