UmmuHamza Begm ben hatırlamıyorum ilk oğlumda ne taraftaydı ya zaten heyecandan bu konular hakkında pek bilgimde yoktu ☺️
UmmuHamza Suude Yaaa inşaAllah hayırlısı olsun tabi benimki de kızdır 🥰 sağda solda heryerden hissediyorum
Sahika8989 UmmuHamza yok canim sadece bagirsaklarimda biraz rahatsizlik var o da yapabiliyormus bebek baski yapiyormus makata oyle dediler bilmiyorum pazartesi doktoruma basvuracam boyle boyle oluykr arada diye.
Siyahan Miragee demekki değişiyor benimde sağ yumurtalık taki erkek ☺️ hayırlısı ile kucağımıza alalımda inşallah pek bi önemi yok sağ ın, sol un☺️🌺❤️🤗
Miragee Siyahan rabbim neylerse güzel eyler.. Evlat hasreti çeken o kadar insan varken rabbim bize bagıslamıs ne haddimize 😘😘
NurcanB UmmuHamza canım benim tek yumurtalığım/tüpüm yok.dış gebelik geçirmiştim sol tarafı aldılar.sonra Allaha şükür sağ yumurtalığım ile bi kızım oldu.şimdi 2. Ye hamileyim. 10+2 de doktorum kıza benzio dedi ☺️ Yani anlıcağın böle şeylere inanma ☺️
UmmuHamza NurcanB SubhanAllah ya mucize gerçekten 🥰 Allahım sağlıkla hayırla kucağınıza almayı nasip etsin 🥰🌹
Sahika8989 UmmuHamza insallah canim korkuyorum ama bir kac tanidigimin hamileliginde de boyle olmus normalmis yani kaynanamda demisti olabilir bebek yapar demisti