haziranin25i UmmuHamza görümcemde sağ tarafta büyüdü bebeği erkek oldu. Benim sol tarafta büyüdü kız oldu. Hurafe mi bilmem ama tutan tutuyor 😎
Smyrpd UmmuHamza benim erkek ilk haftalarda hep sağımda hissediyodum şimdi 32. Haftadayız hep solumda 😀
Smyrpd UmmuHamza benim erkek ilk haftalarda hep sağımda hissediyodum şimdi 32. Haftadayız hep solumda 😀
Sahika8989 UmmuHamza benim oyleydi benim erkek sag kasik agrisi cok fazlaydi sol kasik agrisi simdiki kizimda
Sahika8989 UmmuHamza evet cnm herkezin hamileligi bir olmaz bebekten bebege degisiyor Benimde makatta bazen agrilar oluyor acaba normalmi ki
UmmuHamza Sahika8989 Duymadım canım hiç kabızlık yaşadın mi ya da hamilelik öncesi basur vs geçirdin mi belki ondandır ?
Sahika8989 UmmuHamza yok canim sadece bagirsaklarimda biraz rahatsizlik var o da yapabiliyormus bebek baski yapiyormus makata oyle dediler bilmiyorum pazartesi doktoruma basvuracam boyle boyle oluykr arada diye.
Biricik93 yaseminyasemin aynen iki oglumda 2side solda olub..şimdi 3cu kiz dediler o ancaq sagilda kipirdiyor😊
yaseminyasemin Biricik93 maşallah Sağlıkla alırsınız kucağınıza inşallah , bende kız çok istedim ama 3. ye kısmet olur inşallah ☺️
UmmuHamza Suude Yaaa inşaAllah hayırlısı olsun tabi benimki de kızdır 🥰 sağda solda heryerden hissediyorum