Derino Med bence o 37-38 gibi doğum yapmış olabilir çünkü haftasını açıkladıklarında aramızda 10 gün gibi bişey vardı doğum yapınca şaşırdım yani 😀.ben Bugün 36 haftalığım mesela
caglanurr Boncukk-5 of onun doğurması bile bana sıkıntı oldu kasım sonu benim doğumum. Kaynanam aramış eee sinem kobal doğurdu sen niye doğurmadın yada doğurdun bizden saklıyorsun 🤦🏼♀️ Israrla hemen doğur
Boncukk-5 caglanurr daha en kasım sonusun biz ne yapalım kuzum ekim sonuydu ama kasımı görecek gibiyiz 😂
Med Derino 37 im ben aynıydık biliyorum 😁 ben 2 aylıkken oda 2 aylıktı takip ediyordum. Onun kızı benim kızdan hızlı cıktı 😋
balperisi_71 Boncukk-5 bencede yani suda doğuma güçmu yeter artik özelde normal doğuma bile yetmiyor 😂😂 bu gidisle evde legende dogurcaz
Dumannn balperisi_71 ahahahahshshshd ay cok guldum ama suda dogurmamis zaten normal dogurmus😆 bi legen anam babam usulü 🤪
balperisi_71 Dumannn bende magazin sayfasında okudum suda normal doğum diye,🦦😂magazin iste nerden tutsan elinde kalıyor
Naren1 Boncukk-5 bende onu anlamadım hamile oldugunu duydum aramızda iki ay vardı kadın benden önce doğurdu 😅