ebru-33 kizlar açıklıgım var 38+4 doktorum hafta somuna kadar olabilir dedi. ? 1 cm acikligi olup ne zaman dogurdunuz ?
esloka ebru-33 herkese gore değişir ben 1 cm le 1 hafta durdum agrım sancim da oldu hele doğuma fittigim.gun sabahtan akşama kadar çektim 16 dan sonra ritmik oldu 12 de doğuma gittiğimde yine 1 cm dediler ellerini falan sokunca 2 cm oldu hic acilmadi
Nurmine Hazalperi senin nişan gelmeye devam ediyor mu? Benim iki gün önce geldi ara ara üç saat devam etti. Dün tekrar başladı hala da devam ediyor devam etmesi normal mi acaba 🤷♀️ Öğleden sonra doktora gideceğim inşallah normaldir
Hazalperi Nurmine geliyor canım ara ara bu sabahta pijamam ıslandı biraz su mu anlamadım öğleden sonra doktora gidicem
Akrepbebek ebru-33 ben ilk gün yarım santim ertesi gün yarım santim ve akşam saat 8 9 gibi tam açıklık
YaseminNurcanSu ebru-33 valla canm benm ilk hamileligimde hem suyum siziyordu hem 19. Haftada 2 cm aclmam vardi 42. Haftada sezryanla dogrdum belli olmaz kisiden kisiye degisir o surec
Nurmine ebru-33 37+6 haftalığız 2 cm açılma var 10 günden beridir öyle ilerlemedi hiç. Nişanım da geliyor ama su ve sancım yok