Gl-Misli32 Merve1656 geçmiyor kuzum geçmiyor doğumdan sonra geçerse geçer inşaAllah ama ne yaparsan yap çözüm ben daha bulamadım bazen ağlamak istiyorum bir su şişesi açamıyorum…. 😢 Allah şifa versin cümlemize 🤲
Gl-Misli32 Ekinim git canım ihmal etme ama ben okumuştum doğumdan sonra birkaç ayı buluyormuş geçmesi kimi insnda bende öyle olmaktan korkuyorum geçmezse eyalnız başına oluncada zor olur diye, Allah yardımcın olsun kolay değil el bu 😔
Yarim_Kilo_Kiyma Gl-Misli32 Bende 37+5 teyim benimde özellikle sol elim ve yüzük ve orta parmağımda bir gariplik var , karıncalanma ve uyuşukluk var nedense. Doktor protein kaçağı var mı diye test yaptırdı temiz çıktı , sinir sıkışmasıdır doğumdan sonra geçer dedi🤔
Imren3232 Gl-Misli32 hemde çok fena 19+1 geceleri çok kötü oluyo özellikle inşallah geçer magnezyum verdi doktorum
AnnesiveKizii Tiniminiannee Vicium - D3 diye bi hap canım bende 85₺ almıştım 🤦🏻♀️ suda masaj yaparak agriyi biraz hafifletmeye calisiyorum valla, bu arada tşk ederim canım 🤗
fatosd84 Gl-Misli32 benimde 5.ayımda başladı magnezyum içiyorum fındık bakliyat muz soda kullanıyorum geceleride atel bileklik kullandım artık eskisi gibi çok kötü değilim bi de takmamaya çalışıyorum artık.
Gl-Misli32 fatosd84 insan mecbur alisgirmak zorunda kaliyorda iste bazen kotu oluyor Allah cümlemizin yardimcisi olsun hepimizi sag salim kurtarsin saglikla kucagimiza yavrularimizi alalim insaAllah 🌹❤️
Gl-Misli32 fatosd84 az kalmis seninde Allah sabir versin son gunler canim benimde 9 günüm kaldı hayırlısıyla 🥰