Ceylanaydemir Kaçıncı haftada giriliyor kızlar ?? Sizler kaçta gittiniz 27+4 2 hafta sonra randevum var size sorayım dedim ☺️
1PrensAnnesi Ceylanaydemir normal şartlarda 34ten sonra alıyorlar ama burda 30haftadan itibaren girende gördüm sanırım gebeliğe ve doktora göre değişiyo
izel59 Ceylanaydemir canım ben 30 haftadan itibaren her hafta girdim son nst randevum bu c.tesi kısmetse
Ceylanaydemir izel59 baya değişiyo sanırım herkesin farklı olmuş 🤷♀️ Bende 30 olucam kontrole gittiğimde bakalım nasıl olucak birde devlete mi gidiyorsun özele mi ?
Serpil34 Ceylanaydemir bi kere gece sancım tuttu tuhafşekilde ozaman girdim oda 30.haftamdı birde 27ekimde giricem 31ekimde doğum yapıcam
Fatos2304 Ceylanaydemir evet ayda 1 gidiyordum o yüzden şimdi 15 de çağırdı bu ayın 30 tekrar gidicm çatı muayenesi yapacak bakalım tekrar nst alır mı bilmiyorum
izel59 Ceylanaydemir özele gidiyorum canım, benim takiplerim biraz sık oldu. Hastane çalışanıyım zaten 😊
ZEhrA_94 Ceylanaydemir aynen yani özeli bilmiyorum da devlet hastaneleri riskli bir gebelik olmadığı takdirde 36. Hafta itibari ile nst istiyor
Mrv24orn Ceylanaydemir 33. Hftda gttm kontrle sokamdi smdi 37. Hftada gdcm yani haftya carsmba baklm sokuckmi 💁♀️💁♀️😅 ya bide ucretli diyolr.ozel hastanelrde oylemi acaba
Ceylanaydemir Mrv24orn hiç bilmiyorum ben devlet hastanesinden ve doktorundan memnun olduğum için devlete gidiyorum 😊
a_s_a_f Mrv24orn evet özel hastanede ücretli ben 10 tl ödüyorum hastaneden hastaneye değişiyor olabilir. Nst doktordan doktora değişiyor zaten bi kez 30 haftalıkken girdim hiç bi neden yokken 😂 sonra 35 haftam da 36+2’de girdim yani dün akşam ☺️
Ceylanaydemir ZEhrA_94 anladımm canım bende devlete gidiyorum zaten daha var o zaman girmeme teşekkür ederim bilgi için 😊