ozum_09 Arasarzu çok şükür orası öyle tabiki geriye bakarsan sabırsızlık ,heyecan ve birçok duygu bir arada olunca tabiki geçmek bilmiyor sanki🙈🥰
ozum_09 Bgmky hayırlısı ile kucağımıza alırız inşallah minnaklarımızı siz benden iki hafta öndesiniz😊
ozum_09 61Aysen ara ara bel ağrısı benim de oluyor ve ilerledikçe artacak sanırım bende 27. Haftamı tamamlıyorum doğumum da Ocak 27 si görünüyor tabiki bakalım nasıl nasip olacak Allah hepimizin yardımcısı olsun sağ Salim kucaklarımıza alalım bebişlerimizi🙏🏻❤️🧿
Mahbuss ozum_09 25+5 teyiz kızçemle son 100 gün 🎉 Ocağın son haftasına denk geliyor doğum Allah izin verirse inşallah ♥️
Arasarzu ozum_09 Yorgunluk artıyor bende özellikle yürüyüş yapıyorum ağrıdan duramıyorum bir an önce ocak gelsin istiyorum 😊 sabırsızlanıyorum
Esme1989 ozum_09 şükür en başından beri sorunsuz şikayetsiz gidiyor ama zaman çok yavaş ilerliyor sanki hemen ocak gelsin istiyorum 🙏🏻🥰
ozum_09 Esme1989 maşallah size ne güzel evet yavaşladı gibi ya da bize öyle geliyor göz açıp kapatsak Ocak ayı girse 🤭☺️
Sibelglgakn ozum_09 selam anneler 29 +1 olduk fazla hareketlerini hissediyorum. Cabuk yoruluyorum. Birazda hadi yolunn sonu gelsin diyorum:)
ozum_09 Sibelglgakn merhabalar minnak annesi yoruyor demek ki olsun bu hareketlerini içimizde sanki doğum sonrası özleyecekmişiz gibi geliyor sağlıkla kucağımıza alalım da her anını yaşamak özelmiş🙏🏻❤️🧿
babysevgi ozum_09 yok bu seferde gun saymaya baslıyosunuz. Uykusuzluk yorgunluk halsizlik .. kasılmalar
NurSema01 26+5 oğlumla uykumuz ne zaman gelir diye bakıyoruz geceleri 😄 sırt ve bel ağrıları başladı mide yanması helloooo diyerekten hayatıma girdi artık kış gelmesini bekliyorum sabırsızlıkla 🥰😍
ozum_09 NurSema01 Allah yardımcınız olsun ben günde yarım saat yürüyüş ve gün içinde mide yanmasını tetikleyecek ürünlerden uzak durarak bu şikayetlerimden kurtuldum bir haftadır deniyorum şükür uykumda düzene girdi biraz daha tabi gece wc kalmakta olmasa🙈🤭😊
ozum_09 babysevgi evet Şafak sayıyoruz ve tatlı sıkıntılarımız oluyor az daha sabır kavuştuğumuzda tüm sıkıntılarımızı unutacağız 🙏🏻❤️