ikizannesi2985 Mervella34 amiin. Her nerde varsa Allah şifa versin. Hep öyle dua ediyorum. Allah hiç kimsenin evladına yaşatmasın🙏
busbus35 ikizannesi2985 maşallah onlara eminim ki hemen toplanacak lar annesi Allah yar ve yardımcınız olsun ❤️🙏
ikizannesi2985 Cnsuyakan inşallah canım🙏 İnşallah senin bebiş de bekler de gelmez🙏 Dikkat et canım sen de kendine aman🥰
Cnsuyakan ikizannesi2985 insllh cnm biraz daha sabder benim prensesim de sağlıcakla kavusalim evlatlarımıza 🤲
gamzetahsin ikizannesi2985 allahim en kisa zmnda hayirlsiyla kavusmayi nasip etsin sifa versin rabbim
Neslihan1903 ikizannesi2985 akika kurbanı kesersiniz tabi canım ama şu anki durum için verirseniz belayı def etmek için büyük bir şey olmasına gerek yok 50 lira bile olsa ihtiyacı olan birine yardımcı olmak yeter sadaka ile akıka çok farklı 🤗
ikizannesi2985 Neslihan1903 aynen canım biliyorum her ikisini de☺️ Dediğin gibi sadaka vereceğim her iki evladım için🥰
gulumse0611 ikizannesi2985 bende kesicem inşallah ikizlerim için sağlıkla doğsunlar da kurbanın hürmetine sağlıklı olurlar inşallah damla kan çıkmaz onlardan 🤲🏻🌸🌸
baby3_ ikizannesi2985 allah yardımcın olsun canım bende serklaj oldum 20 haftalığım . İnşallah sağlıkla alırsın kucağına inanıyorum ben. Herkesin allah çocuğunu bağışlasın kendine
ikizannesi2985 baby3_ çok sağol canım amin inşallah🙏 Sen de sağlıkla sıhhatle zamanında kavuşursun inşallah yavruna🙏
ikizannesi2985 gulumse0611 ooyyy maşallahh🧿🧿☺️ Az kalmış canım senin☺️ Allahım vaktinde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin🙏🥰
gulumse0611 ikizannesi2985 amin inşallah sende biran önce alıp evine gidersin inşallah sağlıkla kavuşursun miniklerine allah yardımcınız olsun 🤲🏻🌸🌸