ikizannesi2985 Aslanannesiayse amin Allah razı olsun canım🙏🌸 tez zamanda atlatırız inşallah biz de bu süreci🙏
ikizannesi2985 Mervella34 amiiin🙏 Aynen benim de çok ağrıma gidiyor. Bugün taburcu olcam çıkıcam, onlar burda kalacak diye üzülüyorum ama sanırım yapacak bir şey yok😔
Mervella34 ikizannesi2985 sabret biz güçlü olacağız , olmak zorundayız inan seni en iyi ben anlarım , 9 gün oldu , her gün iyiye gittiklerini duymak için beklemek bile zor geliyor insana ama dayan..
ikizannesi2985 Temmuz7 ah kurban olurum onlara! Allahıma sana ve eşine sabır versin. Tez zamanda iyileşirler de kucağınıza alıp evinize götürürsünüz🙏 Dualarım seninle🙏 Allahım beterinden korusun🙏
Temmuz7 ikizannesi2985 Allah razı olsun canım benim.İnşallah senin yavrularında sağlıkla bi an önce evlerine döner. İlk başlarda çok üzülüyorsun ama orda iyi bakıldığını gördükce mutlu oluyorsun. Merak etme sende bi an önce toparlanırlar inşallah
ikizannesi2985 Dilara1503 inşallah canımmm🙏 Ben de öyle düşünüyorum. Minik savaşçılar onlar. Allah ın izniyle bu savaştan da çıkacaklar inşallah🙏🙏
Zuzuum ikizannesi2985 dua et canım benm kendini salma bırakma evlad imtihanı çok ağır dayanmak çok zor biliyorum ama sabrının mükafatını hep bu dünyada hem ahirette rabbim zayi etmez küvez yolu bekleyenler olarak dualarımdasınız sen güçlü ol sütünü sağ bebişlerinde senden güç alsın rabbime emanetsin çarçabuk evladlarınla o hastaneden çıkmanı nasip etsin rabbim 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
ikizannesi2985 Mervella34 çok zor evet, ama dayanmak zorundayım biliyorum😔 Bazen hıçkıra hıçkıra ağlıyorum, sonra iyi olacaklar diyorum.. Allahım şifa versin benim çocuklarıma da küvözde olan bütüün bebeklere de🙏
ikizannesi2985 Temmuz7 amin inşallah canımm🙏 Dediğin gibi en büyük tesellim onların orda iyi bakıldığını bilmek.. en azından emin ellerdeler diyorum. Allahım kimseyi evladıyla sınamasın🙏
Seeee esrauner benim kızım da 32. Haftada doğdu kalbindeki delik kapanmamış dediler sizede öyle bisey söylediler mmi
Mervella34 ikizannesi2985 amin ümidini yitirme Allah’ım şifa versin hepsine benimkileri de ayırmasın içinden 🤲🏻
Neslihan1903 ikizannesi2985 rabbim sağlık sıhhat versin inşallah güzel kardeşim hemen sadaka verin olur mu iki evladının adına rabbim korusun. 🍀
ikizannesi2985 Neslihan1903 amiin canım Allah razı olsun. Evet vereceğiz. Bi kucağımıza alalım hayırlısıyla akika kurbanı keseceğiz inşallah🙏 Allah kestiğimiz günleri göstersin inşallah🙏
ikizannesi2985 Mervella34 amiin. Her nerde varsa Allah şifa versin. Hep öyle dua ediyorum. Allah hiç kimsenin evladına yaşatmasın🙏
Cnsuyakan ikizannesi2985 rabbim tez zamanda kavuştursun cnm insllh cabucacik toparlarlar seni çok iyi anlıyorum ilk bebegimi 22 haftada kaybetmiştim şimdi de 33+1 iz benim kızda gelmek istiyor sancılarım vardı bugün ciktm hastaneden gelmesin diye çok dua ettm dediğin gibi herkesin bebeği yanında koridor bebis aglamalariyla doluydu çok üzücü ama güçlü olmak zorundayiz sabrimizin sonu çok güzel olucak insllh 🙏
ikizannesi2985 Cnsuyakan inşallah canım🙏 İnşallah senin bebiş de bekler de gelmez🙏 Dikkat et canım sen de kendine aman🥰
Neslihan1903 ikizannesi2985 akika kurbanı kesersiniz tabi canım ama şu anki durum için verirseniz belayı def etmek için büyük bir şey olmasına gerek yok 50 lira bile olsa ihtiyacı olan birine yardımcı olmak yeter sadaka ile akıka çok farklı 🤗
gulumse0611 ikizannesi2985 bende kesicem inşallah ikizlerim için sağlıkla doğsunlar da kurbanın hürmetine sağlıklı olurlar inşallah damla kan çıkmaz onlardan 🤲🏻🌸🌸