Hasretim_ Hayırlı geceler arkadaşlar sorun eşinde olup hamile kalanlar neler uyguladınız sperm sayısı az başınıza geldimi böyle bişey sizler neler yaptınız yardımcı olursanız sevinirim [](url)
nurakus Hasretim_ Proxeedplus ek takviye var onun çok faydası oluyor diye biliyorum. Bizde 6 ay kadar kullanmıştık ek olarak keçiboynuzu özü ve keçiboynuzu kürü kullandı eşim. Fındık fıstık ceviz gibi kuruyemişlerde tüketti.
Sermec27 Hasretim_ benim eşimde sperm sorunu vardı harekette biraz sorun vardı sadece biz özel bir vitamin ve keci boynuzu kullandık iki gebelik gecirdm ilkini 7 haftalıkken kaybettim 7 ay önce de oğlumu kaybettim şimdi tekrardan düşünüyorum gecen ay denedik olmadı eşim gitti yine harekette sorun varmış promotil men şase kullanıyor eşim keçiboynuzu pekmezi kullanıyor bir de muz bitter çikolata kabak çekirdeği falan tüketiyor 3 hafta oldu kullanalı adetime 3 gün var gebelik oldu mu bilmiyorum
KutsalAnnelik Hasretim_ Hasretim_ Bizde de varikosel, harekette canlılıkta sorun vardı. O takviye ilaç hiç işe yaramadı. Onun dışında keçiboynuzu,yumurta,bitter çikolata,fındık, ceviz,havuç,çakşır kökü suyu ve arı poleni düzenli kullandı bunların etkisi oldu
afrasil Hasretim_ eşim 6 ay önce varikosal ameliyatı oldu hâlâ gebelik yok . Sperm düşüktu ay sonu verelim diyoruz bakalm denedigim şeyleri anlataym belki sizde ise yarar . Temmiz ayında klomen + ovitrelle igne kullandm Soğan suyu içtim Geçen ay doktorla yumurta takibi yaptık Bol bol dua ediyorum Meryem süresi falan okudu annem Hayıt aldm diger ay başlayacağım bunlar kendim için kolaylaştırması için denediklerim . Benim son postuma gözat . Çakşır kökü suyu aldım özellikle spermde çok etkiliymis . Hem ben hem eşim bugün başladık kadınlar da yumurta geliştirip çatlatyomuş genelde hem erkek hem kadn tüketmisler . Eşim içinde keçiboynuzu aldm kaynatyrm suyunu içiyor yatmadan 1 aydır , kuruyemis incir bitter çikolata blenderden geçirdim bal koydum macun gibi onu yiyor , keciboynuzunun pekmezini de aldık onu içiyor , havuç yedirmeye çalışıyorum katı meyve sokacağım yok çünkü . Proxeed plus aldık doktor vermedi kendim aldm trendyolda n11de bile var ilaç değil vitamin keske 6 ay öyle bos bis beklemeseydik salak doktor hiç birsey vermedi . O kadar araştırdım ki duyacagin şeylerin bunlardan farkı yok . Diger ay ovulasyon testi alacağım . Bide iliskiden sonra kalcana yastık koy ayaklarını duvara daya en az 1 saat yat sonra duz yat gene kalkma uyuyabiliyosan uyu .
Hasretim_ Sermec27 Rabbim sabır versin güzel anne en yakın zamanda inşallah Rabbim gönlündekini verir sağlıkla alırsın kucagına
afrasil Sermec27 geçmiş olsun canım kayıpların sebebi sperm kalitesizliginden mi ? Gerekli testleri yaptırdın mı düşükler için
Sermec27 Hasretim_ Amin canım rabbım hepimizin gönlüne göre versin inşallah kucagımızı doldursun rabbim 🤲
Miragee Havuç suyu 1 ay boyunca sabah aksam taze havuç suyu sıktık sonra proxed plus ek takviye ile o ay hamile kaldım rabbimin takdiri ilahi si
mrv_b Varikosel başlangıcı sperm sayısında hızında sıkıntı vardı. Klomen verdi dr ama düzenli kullanmadı maalesef bi de kayınbabam eczaneden bir sürü macun almıştı hepsini karıştırıp yedi aklına estikçe. Çakşır suyu içti falan. Artık hangisinin hatırına olduysa tuttu bi şekilde 9+5 hamileyim şimdi🥴
Hasretim_ mrv_b maşallah sağlıkla kucagına al inşallah banada dua et bu ay olsun iki senedir istiyoruz Rabbim herkeze tattırsın evlat sevgisini🤲🏻
afrasil mrv_b canım hayırlı olsun . Macun nasldi ismi ne yada içinde ne vardi . Bunkari yaptığınız ay mi hamile kaldın
KutsalAnnelik Hasretim_ Düzenli kullanılması çok önemli canım biz 6-7 ay kadar sabrettik ve aksatmadan
mrv_b Hasretim_ amin teşekkür ederim 🙏🏻 hayırlısıyla versin Allah. bizde 15 ay bekledik şükür sonunda oldu darısı size olsun sağlıklı sıhhatli 🙏🏻
Hasretim_ afrasil çok teşekkür ederim Rabbim inşallah gönlüne göre verir Allahım hayırlısıyla isteyen herkeze nasip etsin inşallah
Sermec27 afrasil yapıldı canım genetik test temiz cıktı pıhtılaşma da cıkmadı ne yazık ki oğlumda sebeb yok ilk bebeğimde kese yanında büyük bir kanama alanı vardı düşüğümün sebebi belli ama oğlumda sebeb yok ki eşimin sperm kalitesi sayısı morfolojisi iyi sadece cok az harekette sorun var
mrv_b afrasil teşekkür ederim 😊 ballı ginsengli macun Epimedyumlu macun Ballı harnuplu macun Ballı polemik arı sütü karışımı bunların hepsini bi kavanozda karıştırdı her gün aç karnına kullanması lazımdı. Bi de çakşır suyu yanında. Veren eczacı bende de varikosel vardı tedavisiz bunlarla çocuğum oldu demiş. Ama benim ilk gebeliğim boş gebelikti kürtajdan sonra hamile kalmak daha kolay derler ya onun da etkisi var diye düşünüyoruz ama bilemiyorum 🤷🏻♀️ bi deneyin isterseniz belki faydasını görürsünüz 😊
afrasil Sermec27 anladım canım Rabbim onların dünyaya gelmesini istememiş yanına almak istemis çok zor ama elden birsey gelmez Rabbim sen ben dahil isteyen herkese Sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin
afrasil mrv_b bunu yapan eczanede bulmak lazım eczacı yapıp göndermez mi bize acaba canım :) eczanede bu tür şeylerin yapıldığını ilk kez duydum
mrv_b afrasil hepsi kutu kutu zaten ben Trendyol da da gördüm bu macunlardan alıp hepsini birbirine karıştıracaksınız. Valla bende kayınbabam alınca öğrendim eczanede olduğunu 😄varmış eczacı kendisi bile kullanmış 🤷🏻♀️