Hayal123 SenaBilgin 20+2 günlük hamileyim canım.. sıfır göbekle🤗 iç karnımiz geniş sanirim.. millet 5 aylık hamileyim deyince şaşırıyor..bir hafta öncesine kadar çok takıyordum kafama ama bebeğimin büyüdüğü gördükçe ultrasonda rahatladım..ne güzel işte daha az çatlariz demeye başladım 🤣
SenaBilgin Hayal123 evet çatlama yönünden şanslı olabiliriz bakalım herhalde 6dan sonra çıkar gibime geliyo 😂😄
Nesomer SenaBilgin ben ben 🤣 otururken var ama ayaktayken normal kilolu gibi duruyorum. Banada herkes kaç aylıksın diye sorup duruyor emin olamıyorlar 🙈😆😆
SenaBilgin Nesomer ayy evet canım nerde bu çocuk diyolar ve doktoruma söyledim bunu karnım çıkmadı diye herkesin karınn yapısı farklı olur dedi ve bidaha birisi sorarsa çocuğu yedim dersin dedi doktorum 😂😂😂
cennetinsusu SenaBilgin Ben varım🤣 23+5 bana da nerde diyorlar🤣 bende şuralarda bir yerde diyorum gülüyorlar 🤗💕
GldnUysll 24 haftaligim bol giyince kimse anlamiyor hamile oldugumu 😂😂😂bazen ben bile bakinca inanmiyorm kendime bu nasil hamilelik millet karnindan önünü goremiyor diye😂😂
SenaBilgin GldnUysll öyle gerçekten benle aynı olanlara bakıyorum kız yürüyemiyo bile karnından o derece 😂😂
Bihilal SenaBilgin cnm benim 22 haftalıktı daha belli değildi kendi kendime karnımı dışarı ittirerek çıkartmaya çalışıyodum yürürken 😂 sonra birden fırladı göbeğim ama yine öyle çok büyümedi arkadan bakan kesinlikle hamile demezdi beni görende şaşırıyodu şimdi 8 haftalığım yine henüz daha bişey yok ☺
SenaBilgin Bihilal ya ben hamile kalmadan öncede çok özenirdim hamile kadınlara ama benim karnım hemen çıkmadı yani zayıf bi insanım çıkması lazım aslında ama karın yapım geniş sanırım
DidemYldrm SenaBilgin 27+2 önden bakınca kimse hamile demiyor yandan bakınca aa sen kaç aylık hamilesin diyorlar 😅😅 göbeğin çıkması genetik bir şey canım
Gulyllu Benim 6 aylık hala karnım yok ilk oğlumda da böyleydi kocaman karnı olanlara özeniyorum bazen
mervec Ben 23+1 haftalık hamileyim tostoparlak oldu göbişim😆 ne bileyim bende çok mu cıktı ki diye düşünüyorum valla eskisi gibi gazim dda yok 20 hafta biter bitmez birden büyüdü 😍😍
ZeynepP62 SenaBilgin ben 24 haftalık hamileyim kimse inanmıyor 😂😂 olabiliyormuş böyle güzel birşeydir herhalde 🙂)