SenaBilgin Sadece ben miyim acaba? 😄 Birde ilk hamileliğim insanlar bebeği nerde saklıyosun diyorlar 😂 21+2 haftalığım
[silindi] SenaBilgin karnım en son 25 haftalıkken ayva göbeği gibiydi. Sonra ne olduysa aldı başını gitti. Çokk büyük karnım yok ama büyüme hızı şaşırtıyor beni. O zamanlar çok karın çıkmıyor ya çıksada şişkinlikten çok çıkar. Çok az göbeğim vardı bazı günler o da yoktu 🙂
Shsg SenaBilgin bende beş aylıkken doktora gittim doktor sen hamile mısın karnın nerde diye sormuştu😊şimdi 7 ay bitmek üzere görenler hala inanmıyor 7 ay olduğuna..iç karın genişliği diyolar ya sanırım ondan ..
minnakimveben SenaBilgin benim de karnım 5. ayımdan sonra büyümeye başladı şuan 32haftalıgız ve normale göre yine çokta büyük değil ☺
Perimm SenaBilgin öğlene kadar gayet normal göbek☺Akşama ve geceye kadar olan vakitte ise bir hayli büyümüş hamile karnı vaziyetindeyim bende 21+1 haftaydayım
SenaBilgin [silindi] yaa milletin 10 haftalıkken karnı çıkıyomuş dedim acaba bende mi bi sıkıntı var 😂
[silindi] SenaBilgin canım o çıkanların şişkinliktendir asıl 25’ten sonra çıkıyor karın. Hiç takma yalnız değilsin 🙂
NerminYaman SenaBilgin 14 haftalık hamileyim ve hiç çıkmadı karnım ve kilo da almadım. Bence sizin de birkaç haftaya çıkar
SenaBilgin Minimini04 benimde öyle canım dar giyince çok az belli oluyo birde ben 50 kiloyla hamile kaldım şuan 58 kiloyum 😂
Babydr Shsg ay keşke benimde iç karnım geniş olsa benim bariz dış krnım geniş 🤣🙈 14 haftalıgım çıktı şimdiden
NrglAnneolyr Bnm de 5. Adıma kadar hamile olduğum belli olmuyordu ki şuan 34 haftalığım çok dar giyinmezsem şişman sanıp geçerler herhalde özellikle bazen hamile tişörtü giyiyorum dolmuşta fln yer versinler die ama malesef çok vicdansız insanlar var
HanifeOkutan NrglAnneolyr ben de 35. Haftadayım ve dolmuşa binince resmen insanlar hamile diye yer vermiyor 😂😂 biraz bol gömlek giyiniyorum napsam diyorum karnımı tuta tuta mı yürüsem diye 😂
SenaBilgin Minimini04 kullandığın bi ilac var mı canım ben regenesis max kullanıyorum o ilaca başladıktan sonra çok kilo aldım
Ozlemm SenaBilgin aa bende kullaniyorum o ilaci. Ama hergun degil uc gunde bir kullaniyorum. 17 haftalik hamileyim henuz hic kilo almadim. Gobekte yok. Normaldede balik etli oldugum icin cikmadigini dusunuyorum ☺