Zely35 Kızlar 36+4 haftadayım. Ara ara midem bulanıyor. Birden ateş basıyor. Karnımın alt kısmında baskı oluyor. Birde çok gaz oluyor. Gaz sancısı da olabilir sıkıştıran anlayamadım. Böyle bir durum yaşayan var mı son haftalarında
Zehra2701 Zely35 37+2 yım bende aynı sorunları yaşıyorum hemde çok fena ve miğde bulantisinin sebebini anlamıyorum neden oluyorsa 🤔
Eliftotree Zely35 39+1 olduk ama hala gelmeye niyeti yok bebişimin 😐 doğumu nasıl başlatabilirim acaba? 🤔
BraBeko Zely35 aynen canım birden terliyorum sucuk gibi oluyorum birden yanıyorum aniden miğdem bulanıyor sabahları safra kusmaya basladım sanırım sitresden istahım kesildi uyku sıfır agrılar hat safa bende 36+4üm az kaldı dayanıcaz normalmiş ama bunlar
Hill34 Aynen bende oyleyim 37+1im kasiklarimda cok.baski oluyo migdem bulaniyo arada ateş basmasi zaten bu ara baya oluyo 😞agirlastik artik iyice normal bebeginiz baş aşağı pozisyonda mi ?
Zehra2701 Hill34 canım inanki bende öyleyim ateş basması çok fena yağmur yağıyor dışarıda ve camı açıp oturuyorum o kadar ki fenayım 😔
Zely35 Zehra2701 Hill34 Valla bende öyleyim. Herkes ortamın sıcaklığı iyi diyor ben yanıyorum. Sürekli bir gaz var bağırsaklarımda. Mide bulantısı oluyor ara ara zaten mide yanması zirvede. Sol yumurtalık tarafıma da zonklama gibi sancı giriyor ara sıra
Hill34 Zely35 sancilar yokluyo artik ilk gebeligim o yuzden gercek mi yalanci sancimi ayirt edemiyorum kizlar
Dijle Kızlar size bi sorun olacak ya siz benden daha iyi bilirsnz ilk gebelifim Kanamam hiç biseym yok çok şükür 3 aylık hamileyim kasiklarimda sancılar war sizde yasadnzmi
Zely35 Eliftotree bol bol yürüyüş, merdiven inip çıkma, hurma yeme, ilişkiye girme, göğüs uçlarını uyarma, birde karadut suyu mu dut çayı mı tam hatırlamıyorum. Bunlar benim bildiklerim canım
Zely35 BraBeko bende kontrole gittiğimde sorucam doktoruma. Daha hiç nstye de bağlanmadım arada kasığıma sancı geliyor sanki ama düzensiz. Geçiyor sonra
Hill34 Zely35 evet ben her hafta giriyorum 33. Haftadan beri ama henüz sanci flan yok. Cinsiyet ne canim senin bebisin