minikcasper Nisaa46 20. Haftadan sonra başladı artık yavaş yavaş ve 27+5 haftalığım gelen geçene merhaba ben bebek diyo 💁🏻😅
TugbaZmn Oznuryener19 bende 45 kilotla hamile kaldım 40 kiloya düştüm 2 buçuk aylık olduk karnım hala dümdüz bırak akrabaları bazen ben bile şüphe ediyorum 🤣🤣😊
Oznuryener19 TugbaZmn 😂😂 ahahahah bende o zamanlar kalkıp hamilelik testi yapıyordum acaba cidden bebek yok mu diye😂😂😂😂😂😂😂
Nisaa46 Elif0316 Gerçekten ben kendime şaşırıyordum demekki benim gibi olanlar varmış çok şiş ya gören hamilemisin diyo
Ffc2224 Nisaa46 yok ben insanlara 6 aylık diyince inanamıyorlar hanı karnın nerde diyorlar 4,5 kilo aldım hamile kaldıgımdan belli
Esraguler Nisaa46 benimde öyle direk suan 8+5 im karnım şiş ve sertlik olıyo bazı günler 🤣 ne bulantım var nede baska birsey 🥳🥳 inş sizinkilerde öyle gecer 😘😘😘😘😘
NurSema01 Kilolu hamile kaldım 25.haftaya kadar kimse anlamazdı hamile olduğumu bi gün uyandım ekmek almaya giderken merdivende farkettirmeden top gibi karnım çıkmıştı 😂😂 artık kaç aylık diye soruyorlar 😂
Elif0316 Merinosunannesii nasıl nasıl oluyor ben zayıf ım valla bi gittim doktor a 8 haftalık dedi karnımda hafif şişti yani