Oznuryener19 Nisaa46 Ben 47 kilo ile hamile kaldım 43 e düştüm sonra geri 46 kilo oldum karnım dümdüz şuan kimse inanmıyor 3 buçuk aylık hamile olduğuma 😑 yemek yeyince biraz karnım çıkıyor sonra hemen iniyor 😔 bende belli olsun istiyorum
Nisaa46 Oznuryener19 Benim kilom normal ama göbeğim yoktu şimdi karnım çok şiş bende ondan bu postu açtım geçen bi komşu gördü hamilemisin dedi😳kaldım öyle
Nisaa46 Oznuryener19 canımı sıkma ister inansınlar ister inanmasınlar elbet çıkar ilk gebeliğinse biraz uzun sürer❤️
TugbaZmn Oznuryener19 bende 45 kilotla hamile kaldım 40 kiloya düştüm 2 buçuk aylık olduk karnım hala dümdüz bırak akrabaları bazen ben bile şüphe ediyorum 🤣🤣😊
Oznuryener19 Nisaa46 Evet ilk gebeliğim :) bir sürü yemek yiyorum çıksın karnım diye bi bakıyorum tekrar inmiş😂
Brbrrr Bizde 16 haftalığız belirginleşti yemek yiyince aşırı şişiyor:) birde bu hafta da olup karnınıza dokundugunuzda top gibi sertlik hissediyormusunuz belli bölgeler de değişiyor bazen yeri acaba Bebek mi siz de de oluyormu
DamlaArjen Brbrrr Canım o dediğin şey bende de oluyor. 16 haftalık olduk.Bazen tam vajinanin üzerinde, bazen sağ tarafımda bazen sol tarafımda bende anlamdım 🤷🏻♀️
Srpl1_ 52 kiloyla hamile kaldım zayiftim boyum 1 68 ilk hamileliğim erken çıktı karnım 12 13. Haftada belliydi oysaki 18. Haftama kadar kiloda almamıştım şimdi 26. Haftamdayim baya baya belli artık 😊
byslkrtlc Srpl1_ şuan da kaç kilo aldınız bende aynı 18 haftaya kadar 1 kilo aldım merak ediyorum sonum nereye gidecek😂
Elif0316 Nisaa46 kıyafet den de fark ediyor bol giyiyorum o yüzden ama belli ya baya 8 Dr az şiş şimdi 13 oldum maşallah kavun gi bi 😃
Nisaa46 Elif0316 Gerçekten ben kendime şaşırıyordum demekki benim gibi olanlar varmış çok şiş ya gören hamilemisin diyo