Ozlem8989 yasemin333 şu an 14+1 kuzum. Doktor 1 ay sonra gel dedi ama dayanabilir miyiz bilmiyorum 😀 sen kaç haftalıksın
yasemin333 Ozlem8989 13+4 bizde , geç çağırmış seni😁 ama sanırım 16-17 gibi netleşir diye o zaman çağırmıştır.Haftaya ücretsiz kontrol muayenem var 14+4 de gitmiş olacağım bir ihtimal belli olur belki gideceğim 😍
ZehraM2 bltern1 yaşamasam inanmazdım ama 13-15. haftada erkek denildi aynen böyle pipi gösterdi doktorum🙈🙈 sonuç kızım olacak🤣🤣 klitoris de böyle olup ilerleyen haftalarda ya tam olarak erkek tablosu yada kız tablosu oturuyor🙈
Ozlem8989 ZehraM2 ahhhh şöyle yorumlar gördükçe içim kıpır kıpır oluyo😊 benimde başıma da gelir inşallah
ZehraM2 Ozlem8989 haha kız mı istiyorsunuz tabi herşeyin başı sağlık ama Rabbim gönlünüze göre versin bende şahsen yaşamasam bu görüntü nasıl değişir pipi derdim ama tecrübe ile sabit 🙈🙈🙈🙈🙈 değişti🤣
Ozlem8989 ZehraM2 aslında hata yaptık baştan beri hem ben hem eşim karnımı kızım diye sevdi😂 13+4 te doktor bak şurda büllük var diyince ikimize kal geldi. Şimdi sen aynısını yaşadım diyince belki bizimki de değişir dedim kız 😊
Ozlem8989 ZehraM2 bugün devlet hastanesine gittik cinsiyeti kız dedi bu seferde 😂😂 şaştık kaldık valla. 1 ay sonra ne dicekler bakalım
ZehraM2 yasemin333 evet böyleydi 🙈 kızım da var 12. haftada öğrenmiştim netti ve değişmedi 🙈 bu değişti demek olabiliyormuş dediğim gibi duyar inanmazdım saçma gelirdi büyük konuşmuşum🤣
ZehraM2 Ozlem8989 Sağlıkla gelsinler ama değişme hikayelerini duyar inanmazdım büyük konuşmuşum☺️☺️☺️
UmmuHamza Ozlem8989 Yaaa bizde de aynı resimden var 15 haftalıktı söyledi ama bir oğlum var bir de kızım olsun istiyordum tabi hayırlısı 😂 bende diyorum detaylıya mı girsem burada okudukça yanılacağını düşünüyorum doktorun 😂
Ozlem8989 UmmuHamza bizim ilk bebegimiz ama gönlümüz hep kızdan yana canım, elimizde pipi resmi var ama bu şekilde olup kız olan çoook varmış 😊 darısı bize inşallah
Ozlem8989 Betuul1 seviniyorum ama kuzum işte biz cahillik edip baştan beri kız bebek üzerine kurduk tüm hayalleri, ondandır böyle dibe vuruşumuz 😂
Ozlem8989 Happymother3 doktor bana bişey söylemedi valla canım 😊 gerçi ben doktora bişey sormadan söylemiyor ki mübarek