bltern1 Bugun öğrendik erkek dedi doktor çıkıntısı var ama değişebilir eşya almayın dedi erkek denilip sonradan kız olan varmı
hulya_sncr47 bltern1 ikili teste doktor bna erkek dedi 13+4 ögrendim sonra detaylıda kız dedi sonrası hiç göstermiyor görmedik falan diyorlar doktorlar son zamanda şansıma hep asistanlar a denk geldi yarın başka bir hastaneye gidecem bakalım o ne diyecek 32+1 olduk hala beli bişey yok 31 de gitim göstermiyor demişti 😑😑😑
ZehraM2 bltern1 yaşamasam inanmazdım ama 13-15. haftada erkek denildi aynen böyle pipi gösterdi doktorum🙈🙈 sonuç kızım olacak🤣🤣 klitoris de böyle olup ilerleyen haftalarda ya tam olarak erkek tablosu yada kız tablosu oturuyor🙈
Ozlem8989 Banada 13+4 te kesinnn erkek dedi ama, kesin erkek denilip kız olan çok kişi varmış. Beklicem 17-18 haftaya kadar bişey almam zaten
Ozlem8989 bltern1 bizde pipiye benzer bişey gördük ama klitoris te olabilirmiş o, tabii biz kız istediğimiz için öyle umut ediyoruz😂 https://imgyukle.com/i/ISWo8S
Mom046 bltern1 Valla değişmeme ihtimali yüksek erkek bebek hemen belli ediyor benimde 11 de söylendi detaylıda da kesinleşti. Zaten eşya almanız için erken ileri haftaları beklemeniz her halükarda daha mantıklı
yasemin333 Ozlem8989 Sizdekinin aynısından bizde de var doktor emin olamadı bir hafta öncesinde kız demişti sonra bunu görünce emin olamadı çok da erkek diyemiyorum ama dedi 😁
Ozlem8989 bltern1 hmmm bana da öyle geliyor 😂😂 hayırlısı kuzum ya pipi olduğuna inanmak istemiyoruz eşimle ama pipisini yer onun annesi 😀
UmmuHamza Ozlem8989 Yaaa bizde de aynı resimden var 15 haftalıktı söyledi ama bir oğlum var bir de kızım olsun istiyordum tabi hayırlısı 😂 bende diyorum detaylıya mı girsem burada okudukça yanılacağını düşünüyorum doktorun 😂
Prensees Kızlar peki 13 . Haftada kız dedıler , geçen gün gittim 15. Hafta hala kız dedı daha değişir mi ?
Ozlem8989 yasemin333 😂😂😂 ya bende bilemedim şimdi pipiye benziyor ama böyle pipiye benzer olup sonradan kız olan çok olmuş canım, beklicez artık 😊