Kızlar çatı muayenesi yaptıranların yorumlarını merak ediyorum bende 37 haftalık hamileyim haftaya çatı muayenesi yapacakmış doktorum bu hafta yapacaktı aslında ama sancın falan yoksa yapmayalım suyun gelebilir dedi sizde yaptırdıktan sonra gelen oldu mu?
Çatı muayenesi
Cgdemmm Ben yaptırdım bugün. Suyu bilmiyorum ama çok canım yanmadı. Korkulacak bi durum diil. Çatım darmış doğumun çok zor geçer dedi sezeryan kararı aldık 🤷♀️
Cgdemmm canım korkma kendini kasma rahat bırak sadece Evt çatı muayenesi bazen tetikleme yapabiliyor canım onun için zaten çatı yı bazen doktor son hafta yapar canımm🙄😀
Sevgisena_54 devlete mi gidiyorsunuz özele mi
Cgdemmm üniversite hastanesinin özel kısmına gidiyorum 🙏 medikale gidiyordum aslında ama bıraktım orayı şu an üniversite hastanesi özel tarafındayım çok memnunum ilgiden🙏
Sevgisena_54 sezaryen kararı aldık deyince ondan sormak istedim☺️ Devlette suni sancı falan verip zorluyorlarmış en son sezaryene alıyorlarmış
Cgdemmm yok ya o ne oyle işkence gibi 😅 durum neyi gösteriyorsa o olmalı sağlık olsun . Olmucak işe amin demenin lüzumu yok yani. Bu sefer yırtık kesi dikiş çok olacak bebek riskte olacak ha onları çekmişim ha sezaryen acısını bari risk olmaz bebekte
Cgdemmm ah keşke keşke haftalarca yaptı ne kanama ne sancı ne su bi halt gelmedi gitmedi bende 3cm açıklıkta vardı gene olmadı sezaryenle doğurdum kurtuldum ben inanmıyorum doğumu tetiklediğine asla
Cgdemmm 37+4 teyiz normalde 38. Haftada yapacaktı ama dün olmak zorunda kaldım. Bebeğin hareketlerinde biraz azalma oldu , bir aksilik olmadın diye alttan da muayene etti. Besmele çektim, aksine bende hastane ve doktor psikolojisi vardır direkt kasılırım. Hiç kasılmadım Hamd olsun. 1 dk bile sürmedi hiçte acımı zaten, bazı arkadaşların abarttığı gibi bir durum değilmiş. Hatta kemik yapın çok güzel normal Doğum için sorun yok dedi hamd olsun.
1PrensAnnesi hadi ya 🤦🏼♀️ Bende 40 haftayı bulmak istemiyorum gelsin istiyorum artık sevinmiştim öyle deyince ☺️
- Düzenlendi
Yarim_Kilo_Kiyma allah hamilelelre sabır ve acıya dayanabilme gücü veriyor bence şükürler olsun 😅
Sevgisena_54 yok benim için farketmez nasıl sağlıklı olacaksa öyle olsun ama devlette doğuranlardan aldığım duyum bu ☺️
Cgdemmm ☺️ Allah sağlık versin zaten doğacak ömür boyu seninle annesi özleşin biraz daha
Cgdemmm hem 36. Haftada bende bu hafta 37. De iki kere çatı muayenesi oldum kasarsan acır kasmazsan acımaz. Bende hiç tetikleme yapmadı.
1PrensAnnesi son zaman çok sabırsız oluyormuş İnsan ya 🥰🙈
1Kubrakara inşallah deneyeceğim kendimi kasmamayı 🙏🏻☺️