Oglununannesi MuhammedMelikeUar teşekkür ederim canım amin inşaallah sağlıklı olsun da doğduktan sonra yerlerse alıyolar ilk oğlum toplu doğdu ama iştahsız ne çekiyorum inşallah bu öyle olmaz sağlıklı iştahlı bi bebiş olur🤭🤭💙💙🙂
MuhammedMelikeUar Oglununannesi amiiinn inşallah canım rabbim doğduktan sonrada sağlıklı ve hayırlı olmalarını nasip etsin 😍😍❤
Gencanne61 MuhammedMelikeUar ya bende pazartesi gittim 16 haftalık ti cinsiyetini öğrenmeye gittim ama bana boyu kilosu vs demedi hic sadece cinsiyetini soyledi benim mi sormam lazim di
MuhammedMelikeUar Gencanne61 benim doktorum kendisi söyledi söylemeseydi sorardım unutmuş olabir bir dahakine siz sorun söylemezse 😊
Tugceekrzm MuhammedMelikeUar benim bir oğlum var 11 yaşında ama yinede çok sabırsızım kızımın yüzünü ellerini görmek koklamak istiyorum bir an önce 🙈🙏😊
MuhammedMelikeUar Tugceekrzm her cocuk ayri bir heyecan ayri bir sabirsiz bekleyis oluypr demekki 😍😍👶 bizim ilk cocuk o yuzden cok heyecanliyiz her asamada ayri bir heyecan arkasinda ayri birmutluluk oluyor cok sukur 😍👶💏
ilaydanurhavvat MuhammedMelikeUar görürsün hayırlısıyla canım 🙏🏻Bizde senin geçtiğin yollardan geçtik 😅😍
MuhammedMelikeUar Emineslh 41 kere masallah 😍haziranda bizde detayli ultrasona gircez cok merak ediyorum insallh herseyi iyidir 😇
Tugceekrzm MuhammedMelikeUar Rabbim hep böyle tatlı heyecanlar yaşamayı nasip etsin inşallah canım 🙏 😊
Emineslh MuhammedMelikeUar inşallah canım sadece sağlıklı olsunlar yeterki onlar tek duam o hepinize dua ediyorum
MuhammedMelikeUar ilaydanurhavvat insallaahhh yaa 😍😍😍 sabirsizliklarin bol olduğu bir süreç hamilelik ya :/ hemencecik doğsun kucağıma alayim istiyorm 👴🙈
MuhammedMelikeUar Emineslh amin çok teşekkür ederiz allah razı olsun hayırlı ve sağlıklı birer evlat olsunlar insallh 😍😍😍