MuhammedMelikeUar Merhaba hamiş anneler 😇 bugün 17.haftamiza girdik çok şükür 😇 bu haftadayken bebisinizin boyu ve agirligi ne kadardi??😇 ilk gebeligim cok merak diyorum 😇 rabbim saglicakla kkucağımıza almayı nasip etsin ınşallah 😇❤
MuhammedMelikeUar Tugceekrzm yaaa masallahhh yerim ben onuu😍😍 sağ sağlım Kucağımıza allahım inşallah ❤
MuhammedMelikeUar ElifSencan123 masallah minnaklarimiza 😍😍 insallah hep boyle devam eder gelismeleri saglikli sekilde ❤👑
Gencanne61 MuhammedMelikeUar ya bende pazartesi gittim 16 haftalık ti cinsiyetini öğrenmeye gittim ama bana boyu kilosu vs demedi hic sadece cinsiyetini soyledi benim mi sormam lazim di
MuhammedMelikeUar Esraikraidil 41 kere maşallah çok iyi inşallah rabbim bizede o zamanlari gösterir sağlıcakla alırız kucağımiza 😍
Oglununannesi MuhammedMelikeUar bilmiyorum hiç canım ama önde gidiyor biraz 21+0 da 524 gramdı şuan kaç bilmiyorm 23+3 üz😋
Sisi Boyu bilmiyorum ama 17 de 188 grm di . Sali randevumuz var 19 haftalik olduk bakalim ne kdr buyuduk 😊
Tugceekrzm MuhammedMelikeUar benim bir oğlum var 11 yaşında ama yinede çok sabırsızım kızımın yüzünü ellerini görmek koklamak istiyorum bir an önce 🙈🙏😊
Oglununannesi MuhammedMelikeUar teşekkür ederim canım amin inşaallah sağlıklı olsun da doğduktan sonra yerlerse alıyolar ilk oğlum toplu doğdu ama iştahsız ne çekiyorum inşallah bu öyle olmaz sağlıklı iştahlı bi bebiş olur🤭🤭💙💙🙂