Gizemaltnr Asenadgdvrn80 ben 15 haftalıkken hissetmeye başladım 2. Gebeliğin şimdi 17 net hissediyorum çok sukur
Sevgi0147 Nasippp yok yok sakin ol dua et ben hatırlıyorum bir gün hareket etmemişti ben oturup kaç saat ağladım sonra gittim vişne çikolata ne bulduysam almıştım sırf hareket etsin diye çok şükür hareket etmişti
Nasippp Sevgi0147 sürekli dua ediyorum tesbih çekiyorum hafif bişeyler oluyor ama bebek mi bağırsak mı damar mı anlamıyorum ☺️ Kaçıncı haftadanda idin o zmn canım
1maviyol Asenadgdvrn80 ben 17. Haftadayım ve iki haftadır iki üç güne bi hatırlatıyodu kendini, bugün artık baya güzel hissediyorum 😍
Sevgi0147 Nasippp 24 haftamda falan herhalde bide hareket etti diye seviniyorsun ama 27 haftalara kadar falan tam tamına düzenli hareket rtmedikleri için daha çok tedirgin oluyorsun yani hareket edince herşey gitmiş olmuyor malesef
S-r-p Asenadgdvrn80 tabi ki hissedilir benim ilk gebeliğimdi ama 15 te pıtırtı hissediyordum herkrs gaz diyordu ama ben bebeğim olduğunu biliyorum tabi düzensiz oluyor şimdi 31 e giriyoruz o pıtırtılar patırtı olmaya başladı düzenli artık🤗
Nasippp Sevgi0147 doğurana kadar stresli oluyor insan yani 🥰 sağlıcakla kucağımıza alalımda inş rabbim bizede doğum hikayemizi yazmayı nasip Etsin 😍
aymira_27 Asenadgdvrn80 bizde 18 haftalık olduk 3. Hamileligim his etmiyorum korkuyorum bişe oldu DİE yarın hastaneye gtcm😒
Sevgi0147 Nasippp amin amin inşallah benimki az kaldı darısı başına inşallah 37 haftaları görürsün sende insallah
SeymaK Nasippp ben de 16yım bi an önce varlığını hissetmek istiyorummm korkumuz geçsin en azından cinsiyet öğrendiniz mi
Nasippp SeymaK aynen canım ya nasıl iyi mi DİE düşünmekten kendini alamıyor insan 🥺 büyük ihtimalle kız dedi doktor 🥰🌸🌸🌸🌸siz öğrendiniz mi?