020320_ MrvKA mrb çatı muayenesi nasıldı ve can acıtıyor mu çok benım de cumartesi yapılacak inşallah biraz tedirginim ilk olduğundan 🤦♀️🥰
Mirac51_Esila duygu38 4 cm acilmam var ama doktor gidip evde cekmemi söyledi sancimi tabiki ben kabul etmedim sence iyi bişey mi yaptım
duygu38 Mirac51_Esila sancin kaç dakika aralıklarla oluyor ki ? Ayrıca doğum yapmadım daha yanlışlıkla bana sordum galiba canim 😊
SeymaG Mirac51_Esila şu an doğum sürecinde misiniz ? Suyunuz gelmediyse evde de sancı çekilebilir bence 😌
Ayserksi SeymaG nst ye bağlandığımda kendimi yere atıyordum yatarak sancı çekmek beni en son mahveden şeydi yalvarıyordum beni nst ye bağlamayın diye çok zordu
SeymaG nazansugar benim 37 den beri kanalda idi yani doğum yakın görünüyordu ama 39 da geldi 😌 normal doğum bir sıkıntı olmadığı sürece hiç öyle korkutulduğu gibi değilmiş inancınızı kaybetmeyin 🙏🏻
Mirac51_Esila SeymaG yatış yptilar akşam şuan 5cm acikligim olduğunu söylediler 2 cm daha olunca aşağı indircez dediler
SeymaG anymtir ben son ay pilates topu üzerindeydim öncesinde nerdeyse hiç bir şey yapmadım ara sıra yürüyüş ve yoga dışında 😌
Mervegrbz Bende 39+3 oldum ve kontrol amaçlı gittim biraz da ağrım vardı, ağrım var ama nst de çıkmadı dedi doktor 1 cm de açıklık var dedi eve geldim ben sancım artar diye beklerken şuan çok hafif kasılmalarım var, bu süreç daha uzar mı acaba 😞
SeymaG Mervegrbz benim de aynı şekilde oldu hafif hafif başlıyor inşallah uzamadan hızlı şekilde atlatırsınız yürüyüş ve squat yapabilirsiniz hızlandırmak için
Bicik SeymaG Allah anali babali buyutsun insallah canim❤️ Masallah cok guzel bir dogum yasamissiniz. Bende suan 40+2 haftalik hamileyim tik yok. Bende normal ve epiduralsiz dogum yappmak istiyorum carsambaha kadar zamanim var yoksa suni sanci verecekler😕 suni sanciya dayanamassam diye korkuyorum😢😢
Wonderanne SeymaG Allah bağışlasın hayırlı uğurlu güzel uzun bir ömrü olsun hayırlı bir evlat olsun InsaAllah 🌸🤲🏻🤗