Edos Hanımlar evde habire mandalina ve turşu ile geziyorum evin içinde eşim sinir oluyor artık 😂 özellikle mandalinanın zararı var mı ?
YamacDemirinAnnesi Edos yok kız ne zararı olacak bende her gün yiyorum hatta şimdi gene yicem canım çekti bu yazıyı görünce 😂😂
seydax Edos ben de mandalina yetişen bölgedeyim o yüzden evde çoook var ve çok seviyorum. Doktoruma söyledim tüm gün yediğim mandalina 1 kilo vardır bi oturduğumda 5-6 tande yiyorum dedim. O kadar abartma ve sadece mandalina yeme meyve olarak dedi ben de bu sadece mandalina örneğiydi bu kadarın yanında muz elma armut ayva kivi nar da yiyorum günlük meyve tüketimim çok dedim😂😂😂. Ara öğünlerde ye eve yoğurtla birlikte yemeye çalış dedi şekerini yükseltir bu da bizi gereksiz strese ve farklı şeylere yol açar dedi. Tamam dedim ama yiyom ya😂 hararet basıyo böyle başkondan alıp buz gibi ohhh ne iyi geliyo😂
Birprensesannesi_ Edos 3 günde 2 kilo iyiymiş ben günlük 1.5 kilo yiyorum 😂 arrık sormuyor bıle eşim ne istiyorsun dıye her akşam gelirken mandalina alıp geliyor 😅
YamacDemirinAnnesi seydax aynen canım benimde günlük meyve tüketimin öyle muz, kivi, ayva, nar, mandalina yiyorum meyve hastasıyım yiyorum yani napiyim 😂😂👯♀️👯♀️
seydax YamacDemirinAnnesi yaa ben de o yüzden fazla tüketiyorum normalde öyle olur böyle olur laflarını hiç takmam da gamzeli olsun isterim tabi🙈🙈
seydax Edos Edos yine de abartmamak da fayda var ben şu şeker yüklemesi testinden korkuyorum valla çıkarsa şeker diye kilolu biri değilim ama meyve tatlı ve hamur işleriyle aram pek iyidir😂
deletedmom11 Bendede portakaL durumu aynı sizdeki gibi ama meywe asitli oLunca aşırı gaz yapıyo dikkat edin
deletedmom11 Edos bende öLüyom kendimden soğudum resmen ama portakaLı yemeyi kesemedim Limon gibi de oLsa yiyom normaLde töbe yemem ekşi portakaLı
Nurglnsal Bende su içemiyorum oldum olası su dan midem bulanırdı o yüzden mandalina portakal çok sık tüketiyorum hem seviyorum hem su ihtiyacımı bi nebze olsun karşılıyor ama akşamları çok kaçırdığımda sabaha kadar tuvalete taşınıyorum
YamacDemirinAnnesi Nurglnsal günlük 1,5 2 litre içmeye çalışıyorum dün gece sabaha kadar tuvaletteydim ama bebekten kaynaklı diye düşünüyorum ben rahmimde şuan ondan olabilir 🤷🏻♀️
deletedmom11 YamacDemirinAnnesi yiyoz yiyoz da bide bunun eziyeti oLmasa napak insan getircez dünyaya çekceezz mecbuuurr