sinemkumandanveren bsrkn aynı benimde öğle canım ya doktor ne dedi sana ? Sağlığı nasılmış bende 37+3 haftaligim dün gittim doktora 2600 dedi doktor ve 8 gün sonra dogumum var bende kafama takıyorum biraz ne yalan soyleyim ama sağlıkları yerinde olsun yeter 🙏
bsrkn sinemkumandanveren zaten hafta olarak geriden geliyoruz biz doktorumda korkuyor suyu flan birden azalır diye.bende 30 ekime gün istedim 🙈 o da hemen kabul etti :)) Allah izin verirse haftaya cuma doğum inseallah. napalim sağlıklı olsunda 😬
sinemkumandanveren bsrkn aynı gün dogumumuz var o zaman desene rabbim nasip ederse 😁😁🙏 benimde 30 Ekim’de sabah saat 8.30 çağırdı sezaryen la olacağım ben bu benim 3.gebeligim 😁
Sezensu bsrkn Yani zayıf olsun kilo iyi değil bak sonra vercez die uğraşıyoruz (kendimi teselli ederken ben) 😂😂😂😂
WmonallissA 12+1, vücut susuz kaldığı için dün iki tane serum yedim gelsim😢 sudan tiksindim içemiyorum var mı benim gibi olan.Kaçıncı hafta geçer bu tiksinmeler…
bsrkn sinemkumandanveren benim de 3. gebelik😍😍 ben tekrar pazartesi gidicem o gün vericek doğum kağıdını Allah izin verirse.ama gün olarak 30 ekim kararlaştırdık 😍 hadi hayırlısı arka arkaya insalah 😍
bsrkn Sezensu ya zaten kilo neymiş canım önemli olan boyu 😂 minnak bebeye sahip anne tesellisi 😂 ya kızım 3 buçuk kilo doğmuştu tostombik çok tatlıydı bu şimdi buruş buruş olur kesin ne bileyim 😂
Mrymozr Nhnhknada- Erkek benimki degismezse 😂ilk kiza benziyo dendi sonra kesn erkek dedi doktor. Evet ilk gebeligim peki senin🤗