Gulsen4224 Yusuf_yildz canım ben ikili üçlü testlere girmiyorum ilk gebelikte de girmedim cinsiyeti öğrenmedik daha sabırsızlanıyorum bir an önce 16 hafta olmak için siz n’aptınız 🙈
Yusuf_yildz Gulsen4224 ben ikiliyi kaçırdım şuan 14+3 um saat 2 de randevum var cinsieyti öğrenirim diye sıra aldım
Gulsen4224 Mucizem3845 16.haftasında bazı göstermeyen bebekler de oluyor tabikide ama 😇16 da belli olur normalde cnm
Gulsen4224 Yusuf_yildz inşallah cnm öğrenirsin kimi bebek gösteriyor😇 hayırlısı olsun inşallah gönlüne göre versin rabbim 🤲🏻🌺
bsrkn Seyma-Liva yakın zamanda ultrasona girdiniz mi acaba ?? bende 37+0 ım.kilomuz 2500 grm 😬 çok düşük ya stres yapıyorum
Sezensu bsrkn Bizim de 37+5 te 2850 gram dedi. Biraz üzülsem de doğuma kadar 3 olsa bari diye dua ediyorum napalım sağlıklı olsun da 🙏🏻🙏🏻
sinemkumandanveren bsrkn aynı benimde öğle canım ya doktor ne dedi sana ? Sağlığı nasılmış bende 37+3 haftaligim dün gittim doktora 2600 dedi doktor ve 8 gün sonra dogumum var bende kafama takıyorum biraz ne yalan soyleyim ama sağlıkları yerinde olsun yeter 🙏